Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
80% Bosnjaka je za ideju socijalizma, komunizma i ateizma i rado bi se vratili u predratno drustveno uredjenje. Ipak tipovi kao sto ste ti i Lagumdzija im nemate sta ponuditi a uz to ste i korumpirani lopovi. Garantujem da kada bi na celo SDP-a dosla karizmaticna i postena licnost (kakva je mozda prije 10-15 godina mogao biti Komsic) da bi ta stranka imala dovoljno ruku da sama odlucuje...
gospodin i profesor Grebo je još u aprilu 1992 na TV yutel rekao : Ako se BiH podijeli po etničkom principu nikada više neće biti jedinstvena BIH izborna jedinica . to o čemu ti pričaš više nije moguće i u sferi je maštarija.
@vxvx sto mi neko pogura komentar skriptom :) haj hvala, relano sam ocekivao 10x vise minusa nego pluseva :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka idu na konsultacije kod krezavog Džaferovića i SDA. Očekujemo izbacivanje rashodovanih i olinaljih političkih uhljeba i varalica iz SDP BiH.
@Antiboot, samo govnjivom motkom rastjerati lažne socijademokrate u funkciji kriminalne organizacije SDA.
Oduvijek glasam za SDP ili neku od lijevih opcija Nikšić mi je zgadio SDP kad je kao premijer na pitanje novinara kako je zaposlio rođaka odgovorio parafraziram " da ga nisam zaposlio rekli bi a kakav sam to premijer kada ni svoje ne mogu zaposliti" od njega za mene dosta za čitav SDP dok je on predjsednik.
Tele, radončićev isprdak. Sve je radio u korist Radončića
naravno ne mozes biti u pet stranaka odjednom u jednu ili drugu nikako u obe
Gospodine Nikšiću iako ste predsjednik stranke to Vam ne daje za pravo da odlučujete u ime Glavnog odbora i svih članova.
u partiji ce ti na kraju ostati samo propali studenti nermineee
Kandidati za Predsjednika SDP BiH na unutarparsijskim izborima nisu dorasli veličine ideje SDP? Nermin, Edin, Svetozar... ni do koljena toj ideji. Priznajem Nikšić je operativac i unutar stranke je uradio što je on mogao, no on niti ni jedan od sada kandidata SDP ne može prodati na izborima glasačima. Za sada to mogu Denis Bečirović i donekle Zukan Helez.
A da Komsic nije prodao Bookiru Kanton Sarajevo, za tri godine bi vladali drzavom .... moj Komsicu stigne karma kad tad
Tako je. Pravimo ekipu da pometemo 2022
Samo tako i na ovakav način se treba reći onima koji su tu zbog svojih interesa u SDP-u da slobodno idu kod Bakira i neka formiraju pokret demokratske frontalne akcije. Zlatko i Komšići su se otkrili za koga rade i da ganjaju svoje interese ko fol za odbranu drzavotvornosti... Zlatko sjeti se rahmetli prof. Nijaza.
Tjerate ljude u paketu, gore od Lagumdzije, dok ostavljate one čija firma od SDA-ove Vlade FBiH dobi 8 miliona KM vrijedan posao za aparate na naplatnim kučicama po auto-putevima. Jako ste "pravični" u toj priči.
Komsicu ovo si ti ponovo odlucio da budes Bookirov pijun .... ja znam da ne vjerujes u Boga, znam da ne vjerujes ni u Tita, ali ceka te gore Toma Zdravkovic .... ima da goris u sobi punoj loze i pjevas "hej kafano muko, hej zivote, moja trugo"
Kad se neko ugnijezdi u stranku i uhljebi, ni puskom ga neces istjerati Niksicu.
hoce niksic da se pokusa kao diktator
@NTB Nije niksic taj kalibar ni kapacitet... ipak, neosporno je da kod nas samo cvrsta ruka prolazi, nismo mi jos uvijek sazreli za demokratiju...