Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gennocidaši na aparatima!
hahahaha e moj Dodik glupane tezih razmjera...
Davno rekoh da je RS samo kusur u ovoj prici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dodik ništa ne predstavlja putinu, dodik je za njega mali glupi srpski pijun
Istina, tko smo mi da ga interesujemo... realno!!!
Niksic je prilicno glup i ne zna Ruski: .MOSKVA, 10. decembra /TASS/. Ruski predsjednik Vladimir Putin strahuje da bi, ako Kijev stekne kontrolu nad granicom u Donbasu, a da svojim stanovnicima ne pruži garancije zaštite, nacionalisti mogli tamo organizirati masakr koji se može usporediti sa Srebrenicom. Ovo je mišljenje iznio na sjednici Savjeta za ljudska prava.
Ne znaj jesu li novinari ili Nikšić ovako neupućeni. Putin je, koliko sam ga ja razumio, imao u vidu genocid suprotan od onoga na koji mi prvo pomislimo. A paralela u BiH mu dođe kao i paralela sa Kosovom da natrlja nos Zapadu i istakne njihove duple standarda.
Kakav ba putokaz? Putin je digao ruke i od Srbije, a kamoli budala na Kosovu i u RS.
Jed ghovna
Sad će Genocidaš bojkotovati votku i tepihe po zidovima
svi za Putina cim je protiv Dodika mora valjati hahahahah
Fino od Putina sto priznade Genocid.
Nikšiću budalo pa ko će tebi dati glas?
Da nije nilo Rusije, ne bi bilo ni genocida u BiH.
Polako putin Dodiku i Vučiću pravi ligure.
"Ad hok tribunal" za bivšu Jugoslaviju nije Međunarodni sud pravde već politička ispostava USA ! Istoria će uskoro , na osnovu onoga što su sakrili u procesima "suđenja" pljunuti na njihove presude !
U people from Bosnia are so stupid , Put the fuckexxx army on your borders and let this Serbs go to serbia if they like serbia. Can u see what Russians and Serbs do, they make problem all around world just because of land.. I should get Reed off this people sos as possible .. Just keep that in mind .
Learn proper writing in English...
E jesmo vala ispali papci svi odreda Bosnjaci se uzdaju u Turke, Srbi u Ruse a Hrvati u zapad a oni se sa nama igraju.