Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste pokazali Niksicu svoju ljudskost i solidarnost svih ovih dana,bili ste na terenu pomagali gradjanima i svaka vam cast za to.mislim da biste trebali biti ogledalo ostalim politicarima koji su svoju guzicu grijali u kucama i stanovima i povremeno pogledali na tv-u sta se deesava.
Slazem se sa tobom,ali samo mislim da si pogrijesio u jednom,oni ni na tv- u to ne prate niti ih intersuje,uzivaju u zivotu kao da se nista desilo nije ili eventualno organizuju posjete stranim zemljama ,nebil se nakrali love,trljajuci dlanove..
Ja se pitam šta je sa ostalima?Boli li njih duša za građanima BIH, rade li išta da im pomognu, pojedincima,kao što je Nikšić svaka čast, ali gdje su ostali
Jedino što vi radite jeste da pratite situaciju na terenu. Ček da vam napravimo kokice, da ugođaj bude bolji.
Izacemo kao pobjednici, jaki smo mi Bosanci i Hercegovci!
Nikšić je od prvog dana na terenu, šta je sa ostalima?Šta rade dok im narod pati ?Je li ih stid??
Nikšiću dajte sve od sebe da se građanima što više pomogne, ovo je zaista nezapamćena katastrofa
Jedini političar koji se nije oglušio od prvog dana, hvala vam premijeru u ime svih onih kojima ste pružili ruku
Kad rece: "ima pozitivne u ovome svemu, bice posla u obnovi i ciscenju" prvi dan katastrofe. Odma pokazao kako oportunista razmislja. Nije ni namazan, providan lopov skroz.
Jebem ga u onu kravatu koju je ovako likepo svezao...seljacina....
Nevjerovatno je kako si glup
laze vas laze....krade vas kradeee
Upitan da li imaju naznake iz Zavoda za javno zdravstvo, od medicinskih stručnjaka da bi moglo da dođe do nekih velikih epidemija, premijer Nikšić je kazao da je Vlada FBiH praktično u stalnom zasjedanju. --------------------------------------------------------- KONJU ORGANIZIRAJ LJUDSTVO I MEHANIZACIJU DA SE STANOVI, ULICE I INSTITUCIJE ODMAH CISTE, NAKON TOGA DEZINFEKUJU. GRADOVE KOJI SU POGODJENI POPLAVOM, ISELITI SVE, DOK SE SVE NE OCISTI I NE DEZINFIKUJE, TO CE SMANJITI MOGUCNOST ZARAZA. ZNACI CISCENJE, ODVOZENJE OTPADA, NA POSEBNE DEPONIJE, A ONDA DEZINFEKCIJE SVEGA.
SVE POPLAVLJENE STVARI BACATI, POSEBNO DJECIJE IGRACKE, A PROSTORIJE KOJE NISU BILI POPLAVLJENJE, GENERALNO CISCENJE I DEZINFEKCIJA OS STRUCNIH OSOBA!
Isto tako, hidroakumulaciona jezera se trebaju skoro pa isprazniti i dobro pregledati od mina, jer su mine opasnost za hidroelektrane, u slucaju eksplozija dok su jezera puna moze dovest do ostecenja brana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedina pozitivna stvar je sto vise ne mogu da nas truju nacionalizmom, neke price koje cujem i vidim da se ne gleda kako se zove ko, pa to jaro vrijedi milijarde maraka, da se zajedno spojimo svi pa radnu akciju odreda nezaposleni studenti svi koji mogu da redom se krene, danas Doboj, sutra Bijeljina, pa Kalesija, Tuzla, Zivinice citava BiH da se ujedini pa mi bi to jaro napravili i sredili sve, jer sloga kazu kucu gradi, a nama je kuca BiH.
ovaj cmar Niksic je povuko preko 20 miliona prije par mjeseci koji su trebali ici u zastitu od poplava.
Da nije avaz to iznjeo povjerovao bih!
Odbacimo sve razlike! Solidarnost I zajednistvo neka nas spasi! Bosnjaci, pomozimo braci srbima u posavini! Za jedno smo jaci