Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo bi ti pametnije da ukupiš malo pametnije ljude oko sebe, stručne i obrazovane kadrove koje mogu povući ovu državu naprijed, a ne neke široke koalicije potencijalnih uhljeba.
dok se ne dogovorite sa opozicijom iz RS-a ostaje mogućnost rata, ovako je to samo 'rat za vaše fotelje'
Bravo. Otjerati SDA na smetljište. Ništa ne rade na očuvanju države i jačanju iste - samo kradu i hapaju. Dva mandata im prošla u skandalima povezanim sa lopovlukom, delegiranjem nepismenih ljudi kao ambasadore BiH i nula kao rezultat rada istih. Propala im politika jer nemaju više moždane snage da iznesu teret koji je stavljen BiH. Sikter i oni i HDZ sa grbače naroda više.
jadna nam majka sa ovakvo lopovskom pozicijom i opozicijom...
Mrs derpe
Tooo care
Svi su isti, bore se samo da zaštite (vjerovatno ilegalno) stečenu imovinu. A narodu prodaju maglu.
Samozvani probosanski blok je poguban za BiH isto kao i svi nacionalisti jer je čine tipovi koji su i sami pljačkali državu za koju se ko fol bore ili su od onih koji ne smiju ni pisnuti o SDA kriminalcima jer se boje za svoje fotelje . Pa zar nisu nacionalisti iz sva 3 čopora zajedno od BiH napravili najgoru državu u Evropi . I kako sad SDP trči za Bakirom. O jadna BiH ,
Čuj,...Dat će podršku visokom predstavniku Christianu Schmidtu, a od njega će se tražiti stavljanje van snage neustavnih odluka banjalučkog režima. - PA ZAR NIJE LOGIČNIJE DA OVO URADI USTAVNI SUD BiH - hebeš predstavnika kad moramo čekati na sve za njega
Sviranje k..cu u vojnom orkestru
Zvizdića kao kandidata za člana Predsjedništva, nemate boljeg kandidata, jer Nermine ti ni prošli put nisi imao muda za to.
Svaka cast Sve stranke nek se okupe i pokazu zube
A šta kaže nerko o dizanju plata zastupnicima, ne kaže ništa i on je jedan od njih🤣🤣🤣
...vi niste u stanju upravljati ni u KS,a kamoli drzavom...ovi su opet dobili instrukcije od svojih gazda iz Hrvtaske i Srbije da krenu u razjedinjavanje bosnjackog glasackog tijela.
U RS nema i vlast i opzicija imaju identično mišljenje što se tiče recimo Inckovog zakona ili disolucije. Apsolutno svi isto misle. U Sarajevu je čisto borba za vlast, za lopovluk, za bogaćenje a država, narod i granice totalno im NEBITNI !! BAGRA !