Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je izbacio Miru Lazovica ali su ostali Damir Filipovic i Malik Garibija..Damir Filipovic zavrsi ''fakultet'' u Travniku i postane ministar a Malik Garibija postane ministar samo zato jer je kum Irfana Cengica. To je SDP danasnjice.
samo lijevo, samo SDP
@gooUser1583938755 I kakva je veza vaseg komentara sa gornjim tekstom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bomba u Bugojnu, bomba u Mostaru, bomba u Vitezu, 6 eksplozija u Travniku (od ovoga više mrtvih uključujući i policajce), taliban puca po ambasadi, u Gornju Maoču institucije BiH nemogu ući...
@gooUser1582005322 I BRADA TI KRKA MAMICU!!!
Dok god netko od Hrvata ne klekne u Jasenovcu i zatraži oprost, neće biti mira https://www.portalnovosti.com/dok-god-netko-od-hrvata-ne-klekne-u-jasenovcu-i-zatrazi-oprost-nece-biti-mira
Najradikalniji na dunjaluku su ustasheee...cupaju nokte, vade zube, kolju, peku bebe u rernama a imaju obraza nekome reci da je radikalan!!! Kakav bolestan naord...prvo rijesite svoje ratne zlocince, svoj radikalizam pa onda dodzite da pricamo o radikalizmu...ali dodzite sa “cvrstim i opipljivim dokazima” dosta je nama ujkanskog rekla/kazala
Ono kad sdp brani muslimane. Neprocjenjivo! Nazalost, kolko ih sda unazadjuje, nije ni cudo ste se stice takav dojam.
RADIKALNO IM JE DA NEMOGU NA BAŠČARŠIJU PIT KUHANO VINO!!! DA BOG DA VAS OPET ZEMLJOTRES ZALJULJAO I PORAVNAO SA ZEMLJOM!!!!
Bosna je sva radikalna i zato trebamo biti spremni za prouterorističke akcije . Pripremiti ATS u policiji i vojsci. Avione obavezno što prije kupiti i naoružati.
Tako je Damire, dosta je vise i Hrvatske "dobronamjerne" politike
I ovo je kod nas "ljevica" 😂
Protiv takvih izvještaja se trebamo boriti u EU parlamentu. Ali tamo nas nema. Neko neradi svoj posao. Kao da se očekivalo ući u EU bez truda, samo onako. Bez reforme sudstva itd... Zbog sukoba primiće nas onako da nas samo primire. Umjesto primirja servirao se mali šengen, i tu se može godinama kuhati, dok svi oni koji nešto mogu ne napuste BiH.
YBI IM USTHASKU MATR NIKSICU, GHLUPP SI KO K.RACC
@HamanAgent007,da bi rječi dodao,dobri moj stari susjed,..
Ma ja, a u Bihaću i Kladuši suživot i cvijeće i sve super. Kome više bolan tu priču prodajete - svi drugi vam krivi kad i spomenu da netko u klimatiziranom uredu ne radi svoj posao a prima bogovsku platu...
Nas najveci problem je sto necemo istini da pogledamo u oci
pa zar ne transpotirate legalno s čistom namjerom ilegalne migrante(imigrante )do granica HR s jasnim uputama istima kako i gdje da pređu,šta misliš koliko je među njima "nevinih" boraca ISILA,te k tome domaćih povratniuka koji s njima čine jezgru mogućih nereda i terorističkih akcija,samo budala tu ne vidi spregu "parapolitike" i terorizma,..
moj Nikšiću,tanka ti priča,Hrvatska govori ono što Svijet i Europa znaju i govore kroz "dobronamjerne" primjedbe,ti ćeš da soliš pamet cijelome svijetu,Svijet i Europa ti nudi hrvatsku da se središ i upristojiš,ali ne ,glupa bukova glava i dalje misli da je izvor svega pametnoga i naprednoga,pa zar ne vidiš da odudarate(odudaramo) od svijeta i svjetske politike i uljuđenosti,..GOMILA NESKLADA ste ti tvoji istomišljenici,..
AKO POMENETE SDA I SDP, POKLONI SE I RECI SSDDDPPPP, JER NIKO NOJE POGINUO, SILOVAN BIO I STO JE NAJVAZNIJE NIJE DIJELIO BiH. SMRT ZELENIM KAO SVIM OSTALIM FASISTIMA.
@vssdiplomegrude NE SERI NARKOMANE!!