Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osim tužne face hoće li se podnijeti koja krivična ili samo Tužni pogled kao otpor govnetu
Sto prije organizovati kongres SDPa, pomesti Niksica i Mijatovica i izglasati Becirevica na celo stranke. Becirevic 320000 glasova, Niksic i Mijatovic zajedno 5000.
Ne volim ga, ali odlican odgovor Niksica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi Hrvati znamo da su bolji partneri bošnjaci nego srbi, jer nama nije do rata a vidimo da nije ni bošnjacima jedini koji reže čitavo vrijeme su srbi ne znam šta je tim ljudima ali od njih niko mira ni kruha nema niti oni imaju a nas koče, bolje da malo se urazume i da počnu nešto raditi, Mile ako si ti odveo rs u bankrot to ne znači da nas Hrvate treba povesti sa sobom, jednom su neki tako isto govorili pa se prvo okrenuli protiv nas i granatirali nam Dubrovnik
Komentar na mjestu!
MisterNo71 nema potrebe da tebi glupom nešto objašnjavam tvoj maleni mozgić ne može to skužiti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa ako se ovako jos malo nastavi to bi moralo uslijediti ako se hrvati ne osjecaju svoji na svome i da se.stalno nesto da,nesto ne da i ,,komsic,stari ili novi,,onda se o tome treba ozbiljno razmisliti...
U toku domovinskog rata u Hrvatskoj učestvovalo je 25000 boraca Bošnjaka od toga 1187 je poginulo za 82 borca se još traga, 3500 ranjenih od toga broja 540 su teže ranjeni i invalidi su prve i druge kategorije pa braćo Hrvati dozovite se pameti u Bosni živite bolje od ijednog Hrvata u Hrvatskoj. Koja prava imate i kako dobro živite trebali bi rahmetli prvom presjedniku Alij svaki dan fatihu proučit, nije teško za naučit.
Jeste braten zivimo super eto sda i glasa za nas,ne moramo ni izlaziti na izbore.. niste iskreni bili vec duzen vrijeme a trebalo je da budete ...eto birajte nam opet komsica ,fejzovica itd...cak i kurvi bude seksa jednom dosta....
Opet se promijenio? E moj Nermine...umjesto da sa SDA kontate kako najuriti Schmidta, vi Federaciju dijelite na tri, i svadjate se oko trecine. Drzavu niko vise ni ne spominje.
ovo je samo da se ucvrste hdz i snsd u drzavnoj vlasti, kao i hdz u federalnoj jer se suskaaju i druge kombinacije
Dok si ti bio premijer davali su isto i nama da prezivimo.Uglavnm MMF kredite
Opet će NEKA progitati Žabu!
Fudo
Prvi put čujem da 600 miliona damo jedačima slame u g.entitetu koji bi nas opet klali.Koga ste pitali?
Dakle Bisnjaci finansiraju republiku sumsku i placaju lobiranje srbadije za nezavisnost, u Americi. Treba njemu zavrniti pipu, mozes baja uzeti samo onoliko koliko si i u-platio pa neka ti Srbija plaća tvoj helikopter
Obavezno hapsenje Milorada Dodika zbog navistickih izjava...
Ovo je katastrofa, sponzoriramo Dodika i njegovu politiku. Zato će autoput BL-BG biti a TZ-SA nikad.
Drugovi trebaju objasniti svom drugu Neki da "kompromis" isključivo nastaje kad si poražen i slab, nisam čuo za situaciju u kojoj neko jak i snažan traži kompromis.
A zar neces s jaranom na utakmicu Igokea?Da zajedno navijate i bodrite u Laktasima.Hahahaha
Ja mislim da se bliži drugo poluvrijeme...Svi srbi u jednu državu Srbiju....Neče biti oluja več uraganDokle više.....BH je u ovim granicama hiljadu godina i bit če još huljadu godina.
Kompromis,pruzena ruka osmorke,trojke i evo srpski i hrvatski dio politicara otvoreno radi na disoluciji drzave,a ti to Nermine sad kao nisi znao. Ne bi Dodik spominjao tek tako ovakve planove i ponovnu pricu o nezavisnoj rs da nije dobio vjetar u ledja.Ovaj put otvoreno poziva Covica,znaci da uzmu po dio BiH,gdje su ocistili Bosnjake.Tu je pomogao onaj dobri decko,kako ga Zagreb zove. U opasne ste se stvari upustili ti i kompanija.Pazi samo da ne bude dernek i bjezanija,kao ishod.