Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trotoar je bio namjenski pripremljen za Kraljice Sebije , koja je trebala doći na crveni tepih 2018. Ništa od toga !
@kraftwerk Nama neće al nekoj trebao biti, pa se našlo tu nekih parica ada ostali članovi Predsjendištav i ne znaju za to i sve tako !
SDP je glavni krivac što je ova vavra na vlasti ...kad su dobili izbore narod očekivao nešto novo ali jok oni nastavili gdje je SDA stala..lopovluk kradja zapošljavanje po familijarnoj liniji...Slogan Država za čovjeka tokom vladavine se pretvorio u slogan Država za jednog čovjeka.....Z.Lagumdžiju(Staljina)
Tvoje je jedino da nas ubijedis da ako pobijedite necete razgrabiti fotelje unutar dijela Glavnog odbora SDP-a....e to je pretezak zadatak jer sjecas se brata u Autocestama, pa onda kadrova i starih omladinaca kad se razletise...Zavod za zaposljavanje....Elektroprivreda...:-)) Vi fakat kontate mi zaboravili vas i vas ucinak :-)) I poslije Tita Tito :-)))
Bolje je da se fotelja nekome da koji je strucan za taj posao, nego nekome tko nema pojma.Zbog kojekakvih direktora bez struke, propadaju nam firme i radna mjesta.Svi koji su dobili neko radno mjesto su ti, koji ne razmatraju cinjenice , vec diskutuju pogresno.Zbog toga imamo ovakve izjave, koje si i sam dao dado888.
Reče "stari" graditelj !!! Šta uradi ti konkretno, ikad u svom životu?
Ljubi mati poštenjačinu i udarnika! 😂😂😂
trebaju samo ljudi izaci na izbore... svi neka glasaju za bolje sutra... ko ne glasa, dao je glas SDA zlikovcima
@kraftwerk samo da se ne glasa za nacionaliste, a druge cemo rijesiti...
dok je sdp vodio vlast sjebo je i snizio pravim rvi vojne invalidnine a komponenti hvo-a ostavio tako da ste i po tom pitanju razjebali sve
najprioritetnije stvar za SDP je bila ukinuti vjeronauku u skoli. I to mi politika!!! Osim toga, cijelo vrijeme ste se "klali" Lagumdzija-Ti-Komsic ko je utjecajniji a autoput sto ste uradili je zapocet i pripremljen prije vase vlasti. Nikome nije bolje dosla opozicija kao vama da prekrijete rasulo, lopovluk i nered unutar stranke. Ovima fali karaktera ali vama fali sve.
U ovo će povjerovati samo potpuno retardiran čovjek :))
procitajte blog slobodana vaskovica o aluminiju i ju cestama pa ce vam sve biti jasnije ko s kim saradjuje
Neka se DF i GS vrate u SDP i da maknemo ove nacionaliste za sva vremena
HDZ i SNSD kao perjanice nacionalizma u Bosni i Hercegovini? Ako to uspijete imate jednog člana više.
Sta ste vi uradili Niksicu? Usli u koaliciju sa Fahrudinom Radoncicem koji se okolo hvalisao kako platu dijeli djeci u stipendije ili u sta vec. Sjeca li se ko "herojstva" Hamdije Lipovace kada su bili protesti u Unsko-Sanskom kantonu? Usli ste u koaliciju sa SDA, a narod glasao za vas da ne idete sa njima. I oni vas kasnije sutnuli zahvaljujuci Esedu Radeljasu i slicnima. Narod vam nikada nece zaboraviti izaju i formiranje koalicije sa Radoncicem, a vjerni glasaci ni sa SDA.
Koje je to vrhunske politicare SDP iznjedrio posljednjih godina. Sramota tacno vidjeti ko je opozicija. Kada vidis opoziciju onda te tek obuzme strah da se stvari nece dugorocno promijeniti.
@ferhat_80 - najbolji komentar
nije da ih branim, a vala ni 60 km za 4 god nije neki uspjeh da se ponosite time. ista ste vi kopilad....
Sve ista govna, samo drugo pakovanje. U BiH ne postoji lijevi,desni blok ili centar. Postoji samo "a gdje sam tu ja"
Ovo je mozda i najbolje poredjenje koje treba stalno isticati. Koliko je ko cega izgradio? Hajmo, novinari. Napravite analizu sta je sve ko napravio. Ne mora to biti nesto aman...