Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do Konjica i tu i ostani.
RADOVAN KARADZIC, zlocinc, zlikovac i genocidass koji je osudjen na dozivotnu robiju za Genocid, UZP i ostale mnogobrojne zlocine nezabiljezene u modernoj povijesti je u Sudnici Haskog tribunala javno izjavio kao svoj argument za pocetak rata da su njega, njegove planove, strategije i zamisli u svemu podrzavali SDP Sekularisti i Komunisti u Sarajevu. Karadzic je javno otkrio izdajnicku politiku SDP-a i komunjara. To svjedocenje je dokaz prosrpske SDP politike.
Vidi korumpiranog debelog luzera sto se uvalio sa tamo nekim bezveznjakovicima da prosi glas od Bosnjana koje je nebrojeno puta izdao? Ti jarane ides down i to ides duplo nize od Lagumdzije. Zapravo kad Bosnjani s tobom na izborima zavrse, zavrsena ti je politicka karijera, ma koliko pustio korijene u SDP fotelji. Inace se krije iza Konakovica i onog iz srbijanske stranke Nase Stranka.
Na ovo bi "Rambo Amadeus" kazao : "Hoćeš racku sine" !
Neka te đe god da si, imamo mi u Mostaru lopina već na izvoz..
Ne mozes uzeti glasove u ulazu gdje zivis a ne u Mostaru da dobijes glasove. Ti si Bernardic u BiH, sahranio si SDP.
Nikšiću ti si isto sranje kao i ovi nacionalisti, samo drugo pakovanje.
Opet med i mlijeko iz SDP
samo lijevo, samo sdp
SAFET ORUCEVIC poznati i ugledni mostarski politicar i Gradonacelnik Mostara je javno pozvao sve probosanske stranke da izadju zajedno u partnerstvu na izbore sa jedinstvenom listom najboljih kandidata i tako pobijede HDZ-HNS. Medjutim, tom pozivu su se oglusili Nermin Niksic i Pedja Koljivic i NS=Nediceva stranka i SDP=srpska dobroboljacka partija, gdje ih je nakon toga Orucevic nazvao da su MALOUMNICI koji nista ne razumiju. PETOKOLONASI SE SVRSTALI SA HDZ, SNSD, SDS, PDP.
Sretno Damire, vrijeme je za promjene 🙏
Hajde Hamiću Amilin, srušite jednom ova govna sa vlasti da udahnemo čiste have!
A sigurno i bez vas
KAD SE OVOG NA IZBORIMA IZBACI, ONDA TREBA VRATITI LAZOVICA, KOMSICA, LAGUMDZIJU, BOGICEVICA ITD.
Bravo Nermine pomogni HDZ da bude Apsulutni pobjednik u Mostaru.
Svi komentari su shizofrenichni i nesuvisli! Nemaju nikakvu zdravu i normalnu kriticnu ili nekriticnu stranu texta, vec iskljucivo nacionalno i vjersko vrijedjanje koje svakog normalnog covjeka koji procita ove baljezgarije, tjera na razmisljanje da li uopste ima normalnih ljudi u ovoj drzavi?! Vise je nego ocigledno da ako je suditi po svim komentarima na klixu, da nema!
Sto propade ovaj SDP
Jedina muslietnička partija