Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sdp prno u šišu...još malo stare slave pa se može slikati sa Kojovićem i Hadžijom a već sljedeće neće ni postojati.
@KamenjarskiSrbin1 Zasto je to uopste bitno ko je gdje bio prije 25 godina? Al eto, kad vec spominjes, de mi reci sta je Bakir radio za to vrijeme? Cisto, onako.. infrmativno, da narod zna..
@Kamenjarski Definitivno SDA nije branila Goražde kao što nije niti jedna druga stranka ili partija. Goražde je branio narod a iz stranaka/partija su samo dolazili ratni profiteri a SDA po tome definitivno prednjači. Još gori su ovi koji su prekjučer napustili SDA pa sada kobajagi pljuju po istoj (Konjaković).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opalaaa Hadžibajrić zajedno sa Ramovićem kontra svojih koalicionih partnera iz KS... izgleda da će četvorka postati trojka...
Izgurat ce oni Ibru lopova ne treba im takav krimos
BILO KAKO BILO, NA OVIM IZBORIMA SDA DOBIJA JOŠ VECU PODRŠKU NARODA...... A KLIX KAO TRECOKLASNI NOVINARSKI MEDIJI SE MOŽE SLIKAT!!!
BLA BLA BLA... UNIŠTIO JE NAROD OVU ZEMLJU I LJUDI POPUT KONJAKOVIĆA, NIKŠIĆA I KOJOVIĆA (DA NEPRICAMO OD SRBA I HRVATA KOJI SU SE BORILI PROTIV BiH)!!! NIJE NI TOLIKO BITNO GDJE KO BIO ZA VRIJEME RATA, BITNO JE SAD!!! TA CETVORKA JE MAHALSKI SKUP PROFITERA, KOJI CITAV VIJEK SE PROBIJAJU KROZ FOTELJE, BEZ DA JE BILO KOD OD NJIH STA OZBILJNO ODRADIO!!! MISLI TE DA CE BILO KO NA SVIJETU SHVATIT OSOBU POPUT KONJAKOVIĆA OZBILJNU?DA NE PRIĆAM O KOJOVIĆU I NIKŠIĆU!!
Jaka podrška 😂😂
Zašto mi ukloniste komentar?Jedino što je SDA odbranila i danas brani je nelegalno stecena imovina ratnih,postratnih profitera i tajkuna,direktno dovela do pojave uhljeba,tenderaša,masovnog egzodusa radnosposobnog i mladog stanovnistva,direktno losom privatizacijom dovela do propasti ekonomije,pada nataliteta,propalih infrastrukturnih projekata npr HE Vranduk.....
@fbUser1591047395 DA DA.... CUO OD STAROG ŠUPLJU PRICU!!
Mars iz gz
znaci Konjakovic je bošnjacki ABAZOVIC
Nece vam tesko biti srušiti ovu korumpiranu vlast
samo bošnje zele neku multi kulti drzavicu, opameti se vise glupi BOSNJO!
samo bošnje zele neku multi kulti drzavicu, opameti se vise glupi BOSNJO!
Puno su brate mršavi, idemo glasati za njih da ih poravimo malo. Bar u Bosni ne nedostaje direktorskih fotelja.
Kakva ekipa...korupcija u procvatu.
Da vi samo znate kakve je kandidate nekad SDP imao u Gorazdu. Sad ih mora podrzavati ova vehabijsko - izdajnicka struktura. To je sramotno.
@TolerancijaSA 😂😂😂😂😂 UZET CE "BRACA" PARE, PA GA OTREST KAO SLJINE!!!
Rahmetli Zaim nije polozio ZIVOT za nesto u sta mu sin vjeruje... Zabluda totalna u Bosnjackom korpusu... Ova tzv cetvorka je SH-A ispostava
@DunjaluckiBarjaktar On je bio mali da bi se sjecao svoga oca, a majka ga je odgojila i usmjerila po svojim principima.
Pa u Gorazdu vlada NBL, koalicioni partner ove tri stranke.