Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB je propala stranka, nebitni su koga god da podrze ..
I sdp malo ih strasni konan digao u kantonu Sarajevo i kontaju to im je nova revolucija ko 45te
Hahahahha Adzija je spreman sa svakim djavolom uci u kolo, samo da nesto pokaze i dokaze SDA-u. Nazalost, debili u SDPu ne vide kuda ih ludak vuce. Iz neprinicpijelnih saveza, u jos neprincipijelnije. A Fahro, ko Fahro. Kao vremenska prognoza.
Nermin Nikšić za Predsjedništvo! Zna Nikšić posao : 2 stana u Uniprometu, stan u Konjicu, vila na Boračkom, fabrika u Konjicu, sve 3-oje voze skupocjene aute... Nermin Nikšić za Predsjedništvo!!
radončić i konaković sda sateliti u funkciji spašavanja kakirove pozadine. E. sad da li je ovaj treći s njima ili toliko glup da ne shvata o čemu se tu radi? Kako god ovo ne vodi ničemu dobrom.
Hahahahha Adzija je spreman sa svakim djavolom uci u kolo, samo da nesto pokaze i dokaze SDA-u. Nazalost, debili u SDPu ne vide kuda ih ludak vuce. Iz neprinicpijelnih saveza, u jos neprincipijelnije. A Fahro, ko Fahro. Kao vremenska prognoza.
El Bake ce ih rasturiti sve
U Nikšića poza kao da pita:" đe bi na meso mogli sjesti?!"🤔
Jedan je Fahro
Lik ih pljuvao sve redom. Novina je preprala i Niksica, i Konakovica i Komsica i Izetbegovicevu cijeli familiju i oni opet sa njim pregovaraju. Do slijedeceg puta kad ce opet biti na tapetu. Niko nema dostojanstva ni minimum, svi trce za silnim privilegijaima koje ima odvratna politika koju vode donosi.
Kako je moguce da svi znaju da je scepo kriminalac a ipak je tu gdje je..
dok nazove bakira i vidi šta mu on nudi pa će vam javiti malo sutra
Fahro, Edin, Nermin protiv Asima, Bakira, Omera…. A RS i HNS udruženi zajedničkog cilja oko razaranja BiH u paramparčad,… bošnjaci su uvjek znali kada trebaju biti medjusobno posvadjani… DEBILI
i otrca faraon kod svoga bega da mu otraca sta mu ponudise...ne bil ovaj ponudio jos vise naravno
Šćepo je tu da odvlači glasove a u korist Bakevare
Ne sa Radoncicem ako boga znate. On je Bakirov igrac opet.
Čuj tajno glasanje u SBBu...hahhaah
Nas je susjed Ivan uvijek govorio Da mi daju vlast 24 sata kako bih ja napravio divnu drzavu, misleci pri tome da bi sve lopove, prevarante i kriminalce pozatvarao, svim sposobnim dao posao, svi besplatno skolovanje i zdravstvo...pokoj mu dusi....Zvuci kao bajka u ovim vremenima.
Ne znam ko ce pobijediti na izborima al znam da ce Fahro opet biti najveci dobitnik izbora