Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se držite zajedno.Nemojte dozvoliti nacionalistima i pljačkašima ( SDA) da se razmašu.
Srpski blok
BH.blok, jedina svijetla tacka u ovom crnilu ekstremistickih , fasistoidnih ideoligija. Gradjani BiH , probudite se iz tridesetogodisnjeg sna i pridruzite se ljudima koji zele napraviti BiH po mjeri covjeka, a ne po mjeri lopova.
@Franjo123....e Njofra , jel se to uhljebska fotelja ljulja ? Slijepac ne vidi svjetlo, njemu je sve isto - mracno. Ali onaj ko vidi , vidi svjetlost na kraju tunela .Ja se obracam onima koji vide a ne slijepcima poput tebe.
Sastali se foteljasi. Komunisticki pionir i Dodikov pulen Kojevic. Jadni su oni bosnjaci koji daju ovakvim glasove. Zapravo, oni i nemaju glasova. Gubitnici vjeciti.
Slatka li je ova republika Sarajevo. Kako je samo nisko pao ovaj SDP-e. Nekada su bili ozbiljna stranka.
@NoPapakuSa Šta tačno znači "paradžemat" i koje su implikacije istoga
Kakva ubleha
Zar je Niksic ziv...jel to bio na godisnjem odmoru...
Ne vide ova dvojica dalje od kantona Sarajevo!
...srpskog bloka,ovi sa BiH nemaju veze.
@SlomiseSeBanujuciMe eto neka ti i tvoje efendijice iz SDA imaju. Veca posast po Bosnu je SDA bila nego sam rat.
@manki...ne razumijem tu vasu komunisticku logiku,cim neko ne voli komunjare taj je 100% za SDA...neka mi neko nadje samo jedan komentar kojim sam ja podrzao SDA i ja cu ruku odsjeci do lakta...P.S. nabijem na onu stvar i tebe i komplet SDA.
Jeli ovo Blok 7 ili novi 8?
Samo naprijed neka opozicije samo iskreno plzz
Biče vise blokova u Bosni nego kineza u Kini 😀