Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Etno partije = etno podjela = podjela BiH = nestanak BiH = nestanak Bosnjaka. To su uvijek bili i ostace velikodrzavni projekti iz Sr i Hr. SDA postoji kao zavjera o podjeli zato sto Bosnjaci nesmiju imati drzavotvornu svijest vec samo etno. Kada ih vec nisu mogli asimilirati onda ih mogu natjerati da i sami dijele BiH.
Principijelno, svaka cast...samo bez nacionalista. A ove price u koje nas sve SDA uvlaci i pokusava prebaciti loptu, kao odgovornost je na BH bloku, historisjki momenti i sl....ne znam zasto su odmah na startu podrzali SNSD-ove delegate, Dusanku Majkic, Nikolu Spirica i dr. da udju u drzavni parlament i sada zahvaljujuci SDA glasovima Dodik ima potpunu kontrolu u Parlamentu BiH i sa rukama HDZ-a ima vecinu i moze da blokira sve procese.
DIGLI SEBI PLATE 20% A VODE POPULISTIČKU POLITIKU PROTIV SDA
NEĆU IZDAT JA
Znate li vi nekog da je glasao za Našu stranku.. Za SDA znam tu i tamo nekog da je glasao ali za Našu stranku nikog? 🤔
Naravno da hocete ova corava napast niksic ce guzice dati za neku fotelju koliko ono on glasova dobi na izborima
Komšiću to nije pravo, jer ga je Bakir doveo u predsjedništvo i stalno pravi pritisak na njega. Čuo sam da se zbog toga Komšić odao alkoholu!
Eto Kojovića SRBENDE i PO da pomogne vama Bošnjama!!! Prvo vam je pomogao djeci da ne učite Bosanski jezik a sada će pomoći i vama :D Smije li ko da pita Peđu gdje je bio 9 januara? :D :D :) :)
Pucaju minusi vlahurdije! Ajmo Bošnje malo multi-kulti!!!
Al sa SNSD-om može jer za njih i rade na kraju krajeva
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Tako treba, na slijedećim izborima sahraniti SDA, ima dovoljno Hrvata i bez HDZa firmirati vladu.
e nećete ni biti u vlasti na nivou fedetacije ni BiH, a i u kantonima.vam.je.kl i mavo
Hoćete u vlast, nećete sa SDA i HDZ, a sqmi nemate kapaciteta.... Šta hoćete vi ? Femkate se ko seljačka mlada...,.
SDPBALIJE I JUGOBALIJE UZIMAJU MILOSEVICEVU POLITIKU 90tih PA ZAR VAM NIJE JASNO DA 99% SRBA I 90% HRVATA GLASAJU ZA SVOJE NACIONANE STRANK A MI BOSNJACI TREBAMO DA SE DIJELIMO NA LIJEVE I DESNE DOK KOD HRVATA I SRBA NEPOSTOJI LJEVICA IDITE U RS I ZAP HERCEGOVINU POBJEDITE U JEDAN MANJI GRAD U RS I MANJI GRAD U ZAP HERCEGOVINI I ONDA SE JAVITE OVAKO SAMO BOSNJACIMA PRODAVATI MULTI-KULTI NECE VAM PUNO POMOCI samo cete odvesti BIH U PROPAST
@KaramSDAuhljebe i NAJEB.O TI SE MATERE KOMUNISTICKE
@simasimau MALKU VAM KOMUNISTICKU LOPOVSKU OD 1945 DO DANAS VLADATE U TUZLI PLJACJATE NAROD UZIMATE PARE ZA STANOVE A OD STANA NISTA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
puno se nešto dogovara, kad će vlada bit?
Isli po koverte joj lopovlukaa 😂