Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pusti budale neka slave taj svoj neki dokument u tri verzije objasnjenja. Pitanje je sta slavi SDA kada je izgubila premijera BiH, ministarstvo pravde, ljudska prava SNSD, finansije Covic, vanjska trgovina SNSD, dom naroda SNSD I HDZ sve mogu izglasati i blokirati, ministarsko vijece sta god Dodik sada izmisli prolazi, Dodik moze sta pozeli u vijecu ministara kao i Covic, a bakir i SDA nesto slave i pozdravljaju hahahahahahaha pa izgubili ste sve gospodo
@podstanarxxl Nisu izgubili, nisu ni imali, po Ustavu nadležnosti se dijele i rotiraju.
@podstanarxxl dobili su tri ministarstva koja su nam najvise potrebna pogotovo odbrana zbog NATO
Niksicu dosta ce jos kroz Konjic proteci Neretve dok ti postanes veci politicar.
@staraRaja007 Konjički piljar se razumije jedino u traktore.... godišnji nacionalni plan(ANP) ili plan(program) reformi je jedno te isto.
Trebali su tebe pitati🤔
Nerko naš dragi uhljebljeni, poštenjačina velka, da je on na nekoj boljoj poziciji sad bi bili i u EU i u Natu i u PM, i u Aziskoj trilaterali i u Afričkoj uniji i bez šengenski viza i u Top 10 ekonomija i u svašta nešto dobro ono najbolje al eto nije pa smo tu neđe tako nekako.
Sta se ti javljas sa kompenzacijske liste,pobjego u opoziciju da ne tadi nista i sad bi ko da palamudi
A vi ste poletili sa "konstruktivnim prijedlozima"!!!! Cccccccc da li stvarno mislite da će vam se zaboraviti da ste danas, odmah nakon prvih informacija krenuli sa napadom, prvenstveno na probosansku stranu! Neće vam se zaboraviti, bilježi se, pamte to ljudi! Sramno.
E moji SDPrdavci. Borba za BiH se vodi patriotizmom a ne demagogijom. Izdali ste nardod, izdali ste socijaldemokratiju zbog interesa svojih pojedinaca. Treba ići u boj za narod svoj a ne samo izdaleka kritikovati.
Kome nije jasno da li je Bakir pao pred Dodika ili nije neka samo pogleda reakciju americke ambasade i to sto na sastanku nije bilo rusa. Svaka cast Bakire
Bosnjaci ce jednog dana biti zahvalni Miletu za ovo sto sada cini.
Ma, hajde, lijepo je napokon da se svatko iz svoje perspektive osjeca pobjednikom - to je dokaz da su suzivot i politicko zajednistvo I partnerstvo moguci i potrebni da bi nam svima bilo bolje jer kako god da okrenes, jedni od drugih ili trecih nikud necemo, ne mozemo I ne trebamo pobjeci... Suludo je tapkati u mjestu i graditi politiku na besmislenim tenzijama - to samo tjera kapital i stvara sirotinju... Vrijeme je za zdrav razum i slogu koja je draga i Bogu! Mir!
Nermin Rasturačsdpa Nikšić
Nisam ni čitao šta je rekao Nerko. Uvijek nekog nešto optužuje i kritikuje bez konkretnih prijedloga, mjera, kazni, kontramjera. Ali mi nešto ćejf poklazati da mi se ne sviđa njegova ni pojava ni priča. I kako se uopće smije pojaviti kad je upropastio SDP?
pijem i picicu a kome se ne sviđa izjava nek p****i niksicu
Ti Nermine vise nisi bitan ni u svom stanu, tako da je bi bilo najbolje da se vratis na fabricke postavke i pocnes sve ispocetka uciti. Mozda budes nesto bolji nego sada.
Ma i ti si isti...Dodik tumaci na svoj nain,Bakir na svoj,Covic na svoj,ti Niksicu na svoj nacin,Sarovic na svoj...samo.znam jedno,jadni smo mi obicni gradjani sa vama...
Samo se nadmudrujte, ući ću ja u Nato preko Njemačke ako Bog da insallah.
Ovog kad vidim zlo mi gori je od bakira mileta icovica zajedno