Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crveni Kmeri jos se koprcaju,kakva treba biti pamet pa vas glasati?
@SELAMsaDRINE sigurno si šalteruša u općini koja ništa drugo be zna osim : fali ti još jedan papir, pa se bojiš promjena
tzv. građanske stranke, tzv. ljevičarske stranke..neprijatjli Bošnjaka!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA botovi na aparatima. Blatite, samo blatite. SDPova vlada je za ovu bila svemirska i opet ce pokrenuti ovu zemlju,samo ovaj put bez bagljive sda u koaliciji. Prodisat ce Bosna Na celu sa denisom becirovicem idemo u CRVENI OKTOBAR
@HODI to isto bi se moglo potvrditi za ljude.Nikakvog pomaka nema ako se ljudi ne promjenu.
@HODI kad vec govoris o lopovima i nabrajas samo dva covjeka daj nam i imena ostalih iz drugih stranaka.Daj nam i podatke sta su ta dvojica ukrala.Nemoj samo rekla, kazala, hocemo tacne podatke i to uvjerljive.U zivotinjskom svijetu je ovako:kad jedna ovca pocne da bleji, njoj se i ostale pridruzuju.Ja nisam ovca, zato pitam, raspitujem se.
e jadna je ta politika koju ti vodis, kao i bakir, fahro,zeljko,mile i dr.... jadna....
DREAM ON! NI SDP,NI SDA NECE POBJEDITI ONOLIKO KOLIKO SU PRIJE VODILI... ;)
Dok je SDA ti mozes samo mastati o tome!
SDA CE PASTI I TO VRLO BRZO,MADA I ONI SVIRAJU KAKO AMERI KAZU ;)
@tajfun niko ne govori da ce SDA nestati sa scene, vec da ce oni izgubiti vlast.Ako se pocnu udruzivati sa ostalima, kao sto su do sada cinili, steta ce biti velika.Do sada smo imali priliku da se u to uvjerujemo.
HAHAHHAA ovaj konj je zaista smiješan, Sdp očigledno misli da pobjedi na izborima sa sloganom "Sda je nesposobna i zato glasajte za nas" pa ne može tako drugovi crvendaći..
procitaj komentare stanovnika Lukavca pa onda nesto reci, narod glasao za njega kao za pojednica a ne za stranku egoisto
mamu vam SDA-ovsku -botovsku, kako vas placa SDA, obecanjima??? pleme vam zatucano
SDP je jedina prava multietnicka, probosanska i gradjanska partija sa najvecim stepenom demokratije. Jedina koja prica o programu i koja ce kandidata za predsjednistvo ponuditi referendumom. I dat ce najboljeg kandidata, Denisa Becirovica.
@DivanGroup Referendum a ti i svi vec znaju pobjednika. Stvarno si zaista. Ha HA HA SDP DEMOKRATIJA.
Pa konju glupi ti baš veća budala nego ti šef tvoj
@Harri Callahan Provjerene informacije.Sdp vlada u TK --a,zapostavljen kanton dibidus.Nezna SDP vladati.Imali su sansu od 2010/2014 nesto bolje da naprave.Međutim ispostavilo se da su gori od svih prethodnih stranaka.Plate kasnile po 4 mjeseca,strajkovi,paljenja institucija,sve je to zadesilo narod za vrijeme crvenih.Kasnije narod ponovo 2014/2018 daje povjerenje SDA.Znaci ljude napadaju sa svih strana,ali plate ne kasne gdje su SDA direktori.Sve ide kao da je stanje u normali
@KlikerDvoperac.Da li si se ikada upitao zasto plate kasne?Da li znas kako se dijeli novac i koliko dobivaju kantoni?Imamo dovoljno primjera gdje su kantoni bogati,oni nemaju korist od toga.Iz tih kantona se crpi novac i odlazi u drugi tok.Bilo je i primjera da se nije davalo dovoljno novca,samo zbog toga,u tom kantonu nije vladala gubeca stranka,vec drugi.Uzmemo u obzir sve dogadjaje,svaticemo bar nesto.
bit će izgleda opet štrajkova
Nikšiću od čitave sdp jedino poštujem Denisa ali bojim se da će te poštena čovjeka iskoristiti za svoje ciljeve odnosno fotelje. Volio bi da griješim i da ste prava alternativa a ne ufurani nesposobnjakovici koji kad im sda ode u opoziciju ne znaju šta dalje i koji im je program osim pljuvanja.
Ako bude Becirevic, to im je sansa, Niksica kad vidim dobije dijareju.
SDP > SDA SDP = SRANJE,LOPOVI,KOMUNISTI SDA = ???????????????????????????
U velikoj ste iluziji... ne suočavate se sa slabostima unutar stranke, SDA pobjeđuje...