Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovom portalu uopce nije bitan naslov i tekst članka. Komentari su uvijek isti. Meni je jedino objasnjenje da komentiraju podanici i placenici iz sva tri naroda, i tako skupljaju bodove za svoje kriminalne šefove. A jadni narod je slijep i glup, nažalost.
Ako se pojavi stranka koja u svom programu ima ukidanje 99% administracije, i smanjenje plata onih preostalih 1% na max. 2x prosjecne plate imaju moj glas. Ostali MRS.
sdp, df, sbb, sda, asda, bps
REATRDI
Nemoj je ti spasavati pa neka sve ide CUN-FECU...
E ti nam eto reci.Pa nista pametno ne mozete sastaviti samo laprdate naokolo.Kakvi su to ispadi?
To je ta ljevica koja ide na noge Dodiku.
Nernin Nikšić licemjer, šupljator, ljigavac, dvoličnjak KER.
nije bolan najveća politička kriza već eto izborne godine, a govna se do sad najviše zabrinula za svoje fotelje
hajde ti malo kod dodika na savjetovanje..
Provjereni komunisti, a kojima je vlast oduzeta ili izmicala iz ruku, vratili su se ponovo na krilima ideologije nacionalizma vukuci za sobom sav uzas mrznje, zlocina i genocida kao npr. Milosevic, Tudman, Prlic, Mladic, Karadzic, Seselj itd.....Rigidni komunisti su bili "uspjesni" nacionalisti zato sto se obje ideologije zasnivanju na podjelema (klasnim/naconalnim) i obje ideologije u osnovi traze dominaciju koristeci torturu.
neprijatelji bosnjaka br 1 hrvati 2 srbi.. srbin ti kaze odmah. Hrvat muti, ostaje velika zal sto ARBIH nije oslobodila mostar. Vojska dosla do jablanice ali zato su odmah ovi iz MZ i tudjman molili aliju za tkz primirje, da bi se vojska na kraju povukla prema sarajevu.Najveca greska u ratu!
Ta prica "Hrvati su gori od Srba" je posebno opasna, nisu Hrvati pa ni ratni zlocinac Praljak pocinili genocid razmjera kakvih su ga pocinili Ortodoksni mongoloidi.
Eh cuj...
Neznate voditi politiku bude koristna svima dobro bili da uradite edukciju.
Čisto da muslimani znaju. Mi Hrvati i Srbi ima da radimo marljivo, predano i istrajno na urušavanju BiH uz pomoć institucija BiH gdje radimo. Niko i ništa nas neće zaustaviti na tom putu. Koristimo resurse i institucije BiH u cilju rušenja iste te BiH 😂😂😂😂😂
PA ZNACI PLNIRATE ISELJENJE IZ BIH AKO JE ZELITE UNISTITI UNISTAVATE SAMI SVOJE !KAD GHLUPI PROVOKATOR SAM SEBE PROVALI!!!
A šuti jado. Ti sa nickom na ovim komentarima ne možeš da preživiš duže od 24 sata, a ti bi nešto urušavao. 😴
Sto u mojoj ulici 22 godine jedna setiljka na 300 metara svijetli i u biti je ulica u mraku 99% jer trebaju jos najmanje 10 da se vidi, nije sigurno krivo vijece ministara. a tako je u cijeloj drzavi u svim opstinama, gdje nemamo osnovne normalne stvari pa ni svjetlo u po centra grada, komunalnu infrastrukturu, iulice lokalne, gradski prijevoz, i 100ne drugih koje su u nadleznosti onih koji nas kradu pokrali se 1000e fabrika, i kradete. Lokalno.
Idi malo kod Dodika jarana na rakijicu kao i prosli mjesec