Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino Bošnjo nikako da se riješi te multikulture i bratstva i jedinstva . Dok druga dva naroda otvoreno poručuju da neće ništa zajedničko i da hoće podjelu , a Bošnjo ko lud i dalje trči za njima . Koliko ti još genocida treba da se jednom opametiš ?
@Kriticarrrrrr Haj ba mrš.
Nije istina da neko trci za onima koji ne vole ili negiraju Bosnu i Hercegovinu. Insistirati na multikulturnom drustvu je znak snage i napretka, da ne kazem, znak da si mentalno 100 godina ispred onih koji su protiv takvog drustva i drzave. Vrijeme radi apsolutno da nas koji smo za multikulti drzavu, u to nemoj uopste da sumnjas.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
....ublehaš za sva vremena!
Bježi Nermine izdajniče, ubleho jedna! Izdo si principe ljevice, a tu i dalje glumiš da si neki socijaldemokrata... Nemaš ti veze ni sa ZAVNOBIH-om ni idejama jedinstva i solidarnosti. Sad bi ti opet sa SDA u koaliciju samo da se dograbiš fotelje...
Sretan Dan nezavisnosti svima nama koji živimo u ovom pokušaju od države
Sretan praznik svim Bosancima i Hercegovcima
E da mi ti ne reče ne bih ja to znao! Mrš! Čobani nesposobni! Prokockali su sve što se moglo prokockati!
Što vrijeme više odmiče sve je istinitija izreka Elvisa J. Kurtovića: "Bosanaca i Hercegovaca danas ima svuda, pa čak i u Bosni i Hercegovini"
U BiH ima mjesta za sviju pa i viška ali je trenutno kontaminirano mržnjom! PRESTANITE MRZITI I OD MRŽNJE PRAVITI MODNI DETALJ!
Ne samo da ima mjesta za sve nego je pitanje ko ce ostati?
U BiH ima mjesta za sve, osim za fašiste separatiste.
I unitariste
U zemlji ima mjesta za sve nas, samo neki preferiraju krematorij
Kome se ne svidja nek ide brate ne branimo:)))
DALI JE BAKIR POSLAO CESTITKU DODIKU POVODOM DANA NEZAVISNOSTI BiH???
@PIPUN2 Poslaće mu američka administracija. 😁
Dosta je vise suplje!!
I sad je kao sve nas trebao kupiti ovom ispraznom floskulom?!