Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 mjeseci se dogovaraju oko formiranja vlasti, pa fino raspišite nove izbore, ovima krivičnu prijavu zbog sabotaže i da vrate plate. Pa gdje je odgovornost gdje obaveza prema glasačima, sramota koliko su građani pristali biti ovce za šišanje.
Šta ima u Novom Travniku? Gdje si sve zaposlio svoje? Je li "partneru"? Kako si samo gledao djevojčice dok si radio u školi....sram te bilo!
Idi bolan u štalu tamo si potrebniji.
raspada se Bih,sve otišlo u p.... materinu,političari posvađani,narod siromašan,muslimane nitko ne voli,došlo vrijeme da se razilazimo,ko kad ne ide
Neko kome je savjetnik državljan Srbije, ko je ko fol građanin a zapravo veći Bošnjak od Alije a pri tom se izjsšnjava Hrvatom i na zidu drži Titinu sliku ne može biti prihvatljiv partner
Tako je Lovrinovicu!!!!
VAKAT VAM JE ZA OPOZICIJE!!!!!!!!!!
Jesi ponio stolicu da se popnes?
I ptici na grani je jasno zasto mu smeta Komsić
seljacino
Lovrinovicu pa nije to muzicka zelja,sjedi jedan,Tupisone fasisticki.
Nece Sa rusiteljima BiH,(komsic)drzave tri konstitutivna naroda i ostalih(ko shvatio, shvatio)
uzp
ovi lgbt poceli birati partnere .. a .ebubse i mire svaki dan... ma i njima dokhurcilo...
Ma taj Komsic je cirkus! Dovodi politicara iz druge drzave, iz Srbije, za savjetnika predsjednika drzave koji bi trebao predstavljati Hrvate. Bavi li se Ceda Jovanovic spijunazom?
I ostade ziv nikola poslije salve gluposti i lazi.
DF i Komšić su ućinili vrlo pametan i mudar potez.Treba ućestvovati u vlasti,a najveći su problem DF iKomšić upravo UZP ovcima i genocidašima.Samo hrabro i naprijed.Smrt fašizmu,sloboda građanima.