Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes i odbranio Turkovica, dobio 40g. Manje bi dobio da ga je branio Enes Hadžiethemćumurović.
E moj administratoru, iskljucite komentare kad ona plava trecepozivka vjezba u parteru, a ostavite mogucnost bolesnih komentara kad covjek umre, ma kakav on za zivota bio. Tuzno.
@Ramayana Kriminalci, duso moja, hodaju slobodno zbog korumpiranog i nedovoljno edukovanog tuzilastava koje je u sprezi sa partijskim vrhovima, pa nije u stanju da odrzi tuzbu ni na prvostepenom sudu.
@Ramayana , dobarje on advokat,mozda i najbolji u Sarajevu. Sto se tice supljina,pa to mu i je posao. Ali znao je i lepo da se dogovara sa Tuzilastvom!:-)
El fatiha!
Dok god budu u drustvu uzori "profesionalci" koji samo rade svoj posao do tad od društva se nema što ocekivati. Postoji jasna razlika izmedu dobrog i loseg i nije izgovor da je netko činio zlo zbog "profesionalnosti".
Bio je vrstan advokat a posao advokata je da brani i kriminalce, ubice, silovatelje, ratne zločince...branio je i nanu Fatu iz Konjević Polja i to "Pro bono" a to niko ne spominje! Nije on ubijao i da kriminalce nije branio on, branio bi ih neko drugi, on je važio kao jedan od najboljih i zbog toga i zbog toga neka mu je laka zemlja!
@Suljko Nisam ni rekao da je najbolji, a sve ostalo što si naveo, i to treba znati...to ne može svako i zato ovo što sam napisao i stoji! Znaš li ti sve sudije, tužioce pa da se sa njima dogovaraš? Vjerovatno ne ali ti je krivo što "on" da...Karizmatičan lik...
Veliki covjek, odbranio je mog oca,kad je trebo da fasuje 50 godina zatvora u bivsoj jugi. tezak i nenadoknadiv gubitak.
50 godina za šta ako nije tajna???
Ako sad Omar zakaže, ko će uopšte braniti poštene političare i ostale kriminalce.
nije on bio tu da pomogne da se ostvari pravda vec da nađe rupu u zakonu da se sto bolje prođe
Treba i pred Boga stati