Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licemjerstvo je najgore - Sabina Čudić kako ćeš se pogledati u ogledalu do kraja života ??? Ode obraz
NS, NiP, PDA i Kasumović na idućim izborima idu u propast tj zatvaranje. SDP nikad više neće moći formirati vlast.
S kim li je SDA u koaliciji bila zadnjih 30 godina? HDZ
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naša stranka je najveca podvala Bošnjacima ikad! Sa par hiljada glasova na svim nivoima ih Dinokio voda sa sobom samo da bi sda bagri zabio noz u ledja. Kuku nama Bošnjacima ko nas godinama a i sad pogotovo predstavlja.
Eto nek je SDA protiv DOde i Čove! 30 godina u vlasti i koaliciji. Noorooood znooooooo!
U BiH politici..nema disljedni,posteni..vec..jeftina kurava i skupa kurava..
Juce su IZDAJNICI izabrali Vijece GANGSTERA
Meni samo nije jasno kakvi idioti glasaju za tu pedersku stranku oni nijednog politicara nemaju da vodi Mjesnu Zajednicu a kamo li nesto vece
Šta se nadati od Sarajlija?? Da če im biti važnija država od fotelje? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Naša stranka je ograničen politički projekt, s ciljem "dritanizacije" Bošnjaka... Nakon ostvarenja tog cilja njihovo postojanje više ni nema smisla.
KO JE SAD SEJDO JE LI FGR - BAGRO? JEDNOG OD NAJVEĆIH PATRIOTA, ZLATNOG LJILJANA ODAVNO NAZIVATE SEJDOM - A SVI FGR-ovci I OVI VAŠI TZV. LJEVIČARI SVI STE VI: SEJDE, DRITANI, FIKRETI, MORINE, K....NE.
klix neki dan pohvalno o Fadilu, a danas protiv 'trojke'?! Interesatno.. 🤔
Princip vrijedi samo za SDA....ostalo je suplja....
Samo mi nike jasno zasto im Bosnjaci daju glasove....sta pokusavaju time da dokazu?....da su multi kulti...eeee moj sinko...nikad mi Bosnje pameti se necemo dozvati...nije dobar ni Bakir ali barem znam.na cemu stojim sa njim...NS su licemjeri
BIH je najveća mašina za bogaćenje političara i pljačkanje naroda. BIH je fantazija za glupe patriote i trebamo svako svojim putem.
Nasa Stranka jeste pogazila vlastite principe kao i ideologiju ali joj je u ova vremena kada medjunarodna zajednica cini posljednji pokusaj da od BiH pokusa napraviti drzavu to preostala jedina mogucnost.Alternativa je bila da lagano krenu u zaborav glasaca i tako uguse i naklonost istih na lokalnom nivou. To da su imali i boljih kandidata za Vijece Ministara stoji ali su ipak ostali kao najzdravnija opcija liberalne demokratije.
SDA i DF će na sljedećim izborima dobiti milion glasova.
Ako Bog Da i Stranka za BiH
Pa ne odlučuju samo oni. Njih je sve Palmer zvao na razgovor. Ono što Bakir nikad nije dao u javnost, jeste kakve ultimatume mu je davala SAD. Onda bi se znalo u javnosti da SDA nije saveznik Sjedinjenih Amerikčkih Država i EU nego godinama radi protiv njih. Ali za koga. Za ruske saveznike koje su pozivali na oproštaju? Čak ih ni Turska više ne podržava
Ove nove stranke ruse ove stare sa pricom da su bolji mi nevaljamo svi ko narod opcenito