Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada je August i parlamentarci idu na zasluženi godišnji odmor. Poslije odmora kreće izborna kampanja tako da nista od razmatranja ovog zakona.
Nek se ufate u kolo.
Beskoristni uhljebi, sad ce oktobar
Tim borcima treba dati posla i pravo na liječenje,a nikakve naknade davati.Poslije 22 godine uvoditi u pravo nekoga nije ni normalno ni moralno.
Eto koliko vas vladajuca stranka postuje. pa ce vas sljedeci mjesec moliti da glasate za njih, uz kilu kafe... narode molim te nemoj vise biti gluppp i ne dajte im da opet pobijede i unazade nas jos vise.
SVI NA KOSEVO IGRA SARAJ'VO
Hebe lud zbunjena a njih dva malo normalne
bacanje prašine u oči, bit će zakazana sjednica, ali poslije godišnjih odmora..laku noć bosno i hercegovino.
Samo vi mirne proteste zakazujte a oni odose punih dzepova na godisnje odmore... eh moji levati...