Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, nek se kasnije ne zale Lajcaku kako ih zaobilaze kad dogovaraju sa RS. Kao sto vidimo, nisu zainteresovani...pa, bas fino vam bloger \"ucera\"!!! Sad samo kazu: \"Pokusali smo, kao sto vidite, oni nece\". Al, previse je to za necije mozgove.
a omladine nase majko mila.... nije ni cudo da imamo ovakve politicare kad su nam \"dijeca\" ovako bolesna.... boze svasta....
Otkud ovoliko stoke iz shumske na ovom portalu!
@ Rale i vaso _ebem vam mater četničku!!!!!!!!!!!! Nećemo da se sastajemo sa seljačkim diplomatama, neko ko Nas nije poštovao prije, što bi ga Mi sada poštovali!!!!!!!!!!!
srbici nece vasa dugo
kada neko ne zeli da se sastane sa diplomatom susjedne zemlje, onda ta zemlja ili treba da mjenja tog diplomatu ili da malo preispita stavove, a svakako je uvredljivo...đe nije. rale, haj na domacu ljutu?
@Vucica: Sto su ga ponizili u pm.... MIslim da nece moci spavati nocas zbog blogera Komse i nane Silajdjicke :)))) Mozda su ga trebali i cipelama gadjati :))))) A mozda si i ti Vucice mogla stikle baciti na njega ;) Zadrzao bi se Vuk samo zbog teba i tvojih stiklica :)
Dodik je u izjavi novinarima u Banjoj Luci, komentirajući činjenicu da su dva člana Predsjedništva BiH Željko Komšić i Haris Silajdžić, odbili da prime Jermića, kazao „da to nije ni bitno, dodajući da je pitanje da li je Jermić i želio da se sastane s njima“. RALE KRME GLUPO,ONI SU ODBILI DA SE NADJU S NJIM, PONIZILI GA STIM.
Daj nek mi neko naved jednog makar predsjednika drzave od 192. koji pise blog?! Ima li to igdje sem u zemlji Dembeliji?!
Nana Silajdzicka i bloger Komso HAHAHAHAHAHAHA Valjda ce predsjenik sad napisati post na blogu to tome :) hahahahahahahahaha Predsjednik pise blog :) Mozda i slicice skuplja!? Komso jel skupljas i salvete mozda?! Mozda si ljut jer ti Jeremic nije donio koju novu salvetu :) A jel moze Vuk kod tebe na blog da navrati?! :)))))) A Silajdzic skuplja markice (naravno skuplja on KMarke :) i razmislja mozda da se prezentuje na Facebooku :)
Pitali Dodika šta bi više volio biti - intelektualac ili homoseksualac? - Ovo drugo. - Zašto? - Lakše mi ulazi u guzicu nego u glavu.
@AKADEMIK Paša, _ebem onoga ko te je napravio i _ebem ti dodika i njegovu srpsku!!!!!!!!!! Možete se još malo kurčiti sa republikom smrdskom, al nećete kasnije, doći će prilika kada ćemo se Mi Muslimani osvetiti!!!!!!!!!!!!!
A ZASTO JE TAJ JEREMIC UOPSTE I DOLAZIO U BOSNU ? PA BILO JE DOVOLJNO DA DODJE U SUSJEDNU REPUBLIKU SRPSKU.
@bosančeros volio bih i ja kad bi to tako bilo,ali budimo realni...prodje nam zivot u natezanju sa njima...Alija nas je zajebao 95. kad nam nije dao da osvojimo Krajinu...to nam je bila istorijska prilika..sad je gotovo...vrijeme je i da mi dobijemo nasu Bosnjacku drzavu, zasnovanu na realnim osnovama...Sa svojom zastavom sa ljiljanima, Armjom BiH i našom himnom...to če biti kad tad,jer ovo je sad patnja...
tako je bosanceros. Dobili ste vasu domovinu BiH. Jes da je malo manja nego sto ste zeljeli ali tako je Allah htio. Bosnooooooooo mojaaaaaa od Zeniceeee do Basceeeeeeeee