Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nije sve tako crno. Crnilo je uglavnom u medijima, jer se ta vrsta vijesti najbolje prodaje. A onda izađeš napolje i vidiš da jesen nije bila ovako lijepa i sunčana. Milina, samo da još malo potraje.
Dobra ideja Klix 👏👏👏
Trebamo vise ovakvih clanaka!
Podrška za klix, da ne bude da vas samo kritikujemo. Ovo je stvarno pozitiva.
Nadam se da ćete nastaviti sa ovim. Bilo bi super da postoji posebna rubrika ia da su stalno vidljive na naslovnoj strani ove pozitivne priče.
Bravo bravo super ideja, samo nastavite s pozitivnim pricama!
Ovo mi se već sviđa 👏
Aferim za ideju!
Nije nikad tako crno ! Bravo
Svaka čast, veliki napredak za vašu redakciju. Bravo!
wooow klix propagira pozitivu? bas me interesuje jeste li ispunili kvotu clanaka koji podsticu svadju u komentarima za danas... nastavite ovako, prejak ste medij da bi sirili negativu
Dzaba, nema ovdje klikova, nema hajra
Vi živite od negativnih vijesti, da ih nema propali bi
Svaka cast za clanak. Pratim Positive news na FB, jer objavljuju samo pozitivne vijesti. Negdje sam citala da na svaku negativnu vijest covjek mora procitati 10 pozitivnih da bi izjednacio utjecaj koji je ova negativna imala na psihu.
Kad je bio socijalizam svaki dan je neko dobijao stan besplatno od firme.