Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po nicku i razmisljanju ti se vidi da si neki zaostali provincijalac koji je dobio priliku da koristi internet.
nista se nece promjeniti. rs ostaje kakva jeste a muslimani i dalje blokiraju federaciju kao i do sada. muslimani ostaju glavni krivci i jedini narod pod vizama.
Hvala Svevisnjem pa se osobe poput tebe, isparane mrznjom i plitkoscu uma ne pitaju za bilo ciju sudbinu, jer tek bi to bila tragedija. kakve veze ima SDP sa Brozom i tim nekim navodnim Brozovim zlocinima, o kojima ja nisam vidio niakakvog dokaza do sada, a sve i da su se zbili , kakve veze ime SDP sa njima. uostalom, kako moze o o necijem stradanju govoriti neko cije je rijecnik pun nidpodastavanja drugih i mrznje, poput tvog. Opet kazem, ima Boga, jer da ga nema takvi mrzci poput tebe bi krojili sudbinu Cestitom svijetu!
J.... VAS PAKET
@Richo ja ne sviram na nicuju frulu pa ni na tvoju,tesko onom koji svira genocidnom frulom!KAD tad krvava frula postat ce truHla pa genocidna krHla,u nauci sve je pitanje vremena u LOGIKI pitanje etike!BiH4EVER!
KO NIAJVISE KOCI da se rijesi pitanje drzavne imovine,ko blokira entitetskim glasanjem demokratsku i svaku NORMALNU funkciju nase drzave?Genocidna tvorevina,ONA bi htjela podjelu drzavne imovine poslije cega bi trazila ODCJEPLJNJE od BiH-e,JASNO je da je EU-a NAJVECI saveznik genocidasa pa je zato i poslala fasistu i jednog od najvecih neprijatelja BiH-e bildta.Sve u svemu EU-a DRZI Bosnu i Hercegovinu u AGONIJI vec dvadeset godina,sjedne strane nudi MINI paketice a s druge UCJENJUJE da nasa drzava pristane da podijeli zemlju s ETNICKIM GENOCIDNIM FASISTICKIM UBICAMA! EU-a GUBI KREDIBILITET i JEDNOG NEUTRALNOG partnera KAD sve zivo radi u korist FASISTICKE SRBIJE i UBICA SRBSKI KOLJACI civila i SILEDZIJE! Kad samo pmislis koliko ce RATNIH zlocinaca i siledzija SAD u EU-u ????Dal su oni SVJESNI kome su ukinuli vize,OCITO da nisu! BiH4EVER!
@Pipo, A jel\' moze muzicka zelja? Recitacija? Mozes ti Pipo da sviras na moju frulu ali to sto ti trazis se NIKADA nece desiti na ovim prostorima.
Sup.cino ofarbana je-bacemo ti kewu izdajnicku!!!!
Pa vidis valjda da covjek govori o svim domacim nacistima. I zelenkastim, i kockastim i 4C-stim. Svaba, Talijana i Japanaca nemamo u dovoljnim kolicinama da bi nam oni predstavljali dominantne nacisticke predstavnike. Rijec je iskljucivo o \"domacim izdajnicima\".
NEVJEROVATNO!!! Da danas ucenici zlocinca Broza koji je ubio 100.000 bosnjaka i jos stotine hiljada drzao pod kazamatima ovako slobodno ispoljava svoju politiku....pa sto ga netko ne ukloni...i njega i onog pjanca Bakira, covjeka hijenu Pecanina, Cirozu Avdica, Abdica, Srdjana Dizdarevica(cuj ime mu Srdjan...samo kreten moze dijetu dati ime Srdjan), Dinu Mustafica, Vildanu lezbu....to je smece...to nisu bosnjaci...molim nek se zovu SMECE!!!!!
ne SERI MATERETI imo si sansu sta sad hoces budalo jedna...
@obama, kad ovo kazes: \"ovaj Zlatko i njegova partija bar nisu nacisti kao drugi, ako to ne podrzite Vozdra Bosno a i Hecegovino. ..\" kome se obracas, mislim onima u rs ili fbih ili hrvatima ili .. ili... hehehe... koga ba...
Genocidna tvorevina mora da nestane.
kao sto rekoh, Butmir ce oznaciti kreiranje europske palestine! To zahvaljujuci fasizoidnim EU politicarima
nekome se ipak treba vjerovati, ovaj Zlatko i njegova partija bar nisu nacisti kao drugi, ako to ne podrzite Vozdra Bosno a i Hecegovino. Zao mi je ali vam spasa nema ako nastavite kao i do sada