Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BITNO DA SVI UREDNO DOBIJAJU BUDZETSKE PARE !!!
Moze se i ovako zajedno zivjeti još 100 godina.Niko ne radi a svi dobijaju.
Nije trebalo formirati VM,ustvari trebalo je prvo formirati Vladu FBiH ,usvojiti izborni zakon sa elektronskim glasanjem,dogovoriti sve oko VM,pa i najmanje sitnice,pa onda formirati VM.
Dok se oni dogovore , Osman ce zavrsiti 'fakultet' u Travniku :)
Dabogda te azrail uskoro posjetio, krepalino
Nermin Nikšić bio suzdržan, garant
A da oni koji ne rade, ne prime plate?
Sredoje je opasan, stari Udbas!!!
Nikšić predjaednik komisije zahvaljući SNSDu
Prijedlog; svi koji su na vlasti ( bez obzira na stranačku i svaku drugu pripadnost ) koji novonastalu situaciju namjernog paralisanja države od strane skupš.rs smatraju neustavnim i krivičnim dijelom , da momentalno upute zajedničku tužbu na adresu državnog tužiteljstva kao i kancelariji OHRa , te ambasadama zapadnih sila u BiH i da od njih traže adekvatan odgovor...Bez tog odgovora svaka diskusija i radnje su izlišne.
Pa da logicnox sta bi drugo bosnjaci radili nego tuzakali strancima kad ne mogu sami nista da urade
Jednom obaraju dnevni red, drugi put se bune što im odbijaju tačke dnevnog reda. Baš ljudi vole da se bave suštinom...
Samo treba poobarati plate pa ce raditi i jos pitati imamo li jos sta usvojiti? Jer pizdani su to u dusi.
Samo jos jedna indicija da su ovaj "sukob" SDA i SNSD dogovorili. Sve im sada ide na ruku. Trose Kvintu, niko ne pita za kriminal, diplome, odlazak mladih... Samo da ne puca.
pa majka mu stara radite li vi išta???
Samo kontru udaraju....
KAO RATUJU DOK UZIMAJU NAŠE PARE !!!