Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plate se mujezinovicu moraju jos vise smanjivat. Nije bitno hoce li se dobiti novci iz vana bitno je da se ide do kraja i da se kraj dostigne. Najnizi nivo plate treba da se trzisno odredi. To je nivo kada ce raznorazni misevi i pacovi kojih je pun kurrac po kabinitima i ministarstvima masovno pocet da daju ostavke i kao pravi pacovi da napuste urede u kojim su obitavali. Imas li mudda da ides do kraja ? Imas li mudda da tim pizzdama pokazes koliko vrijede ? Ako nemas onda si samo jedan od njih.
interesantno je kako ove levate vade kao iz sesira.jedan ode i gle evo ga drugi mujezinovic :) da nije zalosno bilo bi smijesno. radikalni rezovi su potrebni a narod suti???? ha valjda nam dobro svima sta znam????
Pa ljudi šta očekivati od muljatora koji je bio savjetnik u Razvojnoj banci i savjetovao je kako da se pokradu pare i podijele podobnima...e moj Mujezinoviću,kako si imao obraza da dođeš na Premijersku fotelju poslije onog što si uradio sa stotinama mil. km. SRAM TE BILO!!!!!!!!!!
treba vas sve redom kastrirati da se nemnožite štetočine bezobrazne,sram neka vas bude ,treba vas na kazan uMerhametovu kuhinju,kamenovati vas trba nesposobni imbecili,dabogda vam uvijek malo bilo
REVOLUCIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!