Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhaha Primili k znanju da je vlada RS POVUKLA DEKLARACIJU o povlacenju ??? Pa ovi stranci su mozda i najgluplji u ovoj raspaloj drzavi... kad je to uopste donesena deklaracija o povlacenju drugovi ambasadori????
Nije bilo delkaracije ni odluke... DELKARACIJE :D mamu vam nepismenu do kad cemo vas ispravljati u svakom tekstu...
Aldi ne seri i ne pametuj jer sam i sam radnik elektroprenosa.Za tvoju informaciju vec 8 mjeseci upravni odbor ne moze da se sastane gle cuda ne dolaze predstavnici RSa a znas li zasto?Sve iz razloga sto bi rekli odnosno bacili maglu u oci OHRu i strancima \"ne moze EP funkcionisti evo vidite pa bi se mi u doglednmo vrjeme mogli razici\". A nisi znao da vam je premijer prosle godine(revizija poslovanja za 2007 nestalo 5mil KM) zalapio 5 milioncica iz tog istog EP i sad bi da se povuce s tim da finansije ostaju pod jurisdikcijom entiteta RS. Ne seri malac posto nisi upoznat sa stanjem.
Nismo mi nista uradili to su sve izmislili oni na seciji u Sarajevu sto hoce da ukinu RS ...e jeste ispali magarci svaka vam cast, dzaba vam je ronit kad vam guzi.a viri ......nadam se da ce narodi u RS ovo pepoznati i prema tome vam i glasove uskratiti i poslusnost otkazati u dogledno vrijeme