Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sto se ovi u hagu pucaju poslovicama.. ma osudi to pseto da ne zivi mamu mu j.b.em.
Pola srba iz BiH nema pojma šta se dešavalo u ratu sve je to sa ultra-propagandom isprano do temelja
Ma sta se pravi blesav..Pa ta Radovanova policija su bili najveci pljackasi u ratu i bili su zasticeni jer su plijen dijelili sa radovanom i njegovom bagrom, a Radovan je to prodavao Bakiru Izetbegovicu i njegovoj mafiji, a ovaj po desetostrukim cijenama gradjanima opkoljenog Sarajeva, Mostara, Tuzle..... Ostatak je sluga Radovan nosio svog gospodaru zlocincu Milosevicu, a SDS-esovska policija je bila glavni organizator i zastitnik ovog biznisa..
https://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8&feature=player_embedded&hd=1 Nije bas sve tako kao sto vam FujTV servira
Ko ce preko Drine ne zna se. I ne blesite vise. Nemamo cega da se stidimo, mozemo samo da se ponosimo. Mi smo dobili ono za sta smo se borili, a vi gospodo Bosnjaci ili Muslimani ili sta god da ste zapitajte se zasto ste ginuli.
ti @molba mojne tako generalizovat, ispadas gori od njih i blatis ime Bosancima pravoslavne vjeroispovjesti koji su ginuli za ovu drzavu. Makar ti mislio ono kako i ja mislim i to se odnosilo na one iskvarene, moras shvatiti da bi mogao takav nedovrsen polovican komentar jednog normalnog bosanca pravoslavca povrijediti a po meni je to veca steta nego zgaziti 1000 dushmana ove drzave
ponestaje vam aduta i lazi dushmani, mrsh preko drive josh malo imate vremena dok vam postoji ta genocidna tvorevina, ba cijeli svijet vas osudio a vi josh u propagandu vjerujete, sramota kako zatupljen jedan narod moze biti, ustvari ba vi niste narod vi ste izrod, marioneta, spravila vas epruveta i to mozda ba nekog faraona ste djeca uskoro me ne bi iznenadilo i to da cujemo kao ti faraoni su prije 3000 sa rusima pakt o ocuvanju vas, zastiti srbadije i ukidanju svih nas obrazli koji smo sklopili, dokle vise ba, pa jedine ste budale koje sebi dopuste da cijeli svijet gura u jednom smjeru a vi lafo znate istinu koja je potpuno drukcija od svake moguce banalnosti koje seljadija vasa plasira i vi tim istim seljacima zadnji komad hljeba zbog radi srvstva dadoste, sjeme vam se iščašilo bagro jedna
Sjećam se kad je Alija rekao da će da žrtvuje mir za nezavisnost. I žrtvovao je. On je počeo rat u BiH.
trebaju mu jos dodat gusle da jednu odgudi da zabava bude na nivou
Molim Bosnjake pravoslavne vjeroispovjesti da se se izarazavaju kulturno na ovom forumu. Oliti \'Srbe\' kako vole da ih se zove.
Maloum Niche jadan li si. hhahahhahahaa
Nemojte molm vas sliike ove dukele objavljivati vise. Nemojte molim vas, bez slika ubuduce znam kako izgleda pseto.
ako vide licnu kartu tvoje mame, kontace da je madjarska ku.r.va, hahahah
Mozda bi gospodin NIELSEN drugacije pricao kad bi procitao ISLAMSKU DEKLARACIJU I PREGLEDAO TRASU ZELENE TRANSFERZALE, koje su nastale mnogo ranije nego sto je poceo rat, a koje u sebi sadrze samo nasilne metode da bi se realizovale.
Pa za sve ovo i ptice na grani znaju...dokaza na milon...!!! H O C E M O P R E S U D E S E S E L J U K A R A D Z I C U S R R A T K U - K O LJ A C U I POST MORTEM SLOBODANU MILOSEVICU...!!!
@nikola hajde doji i p.opu.simi ga
neka nikola, znamo mi da vi srbi volite orgijat s muskarcima, al mi nismo takvi, probaj na moskva portal.com