Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Građani žele promjene, ne da se ljubite SDA i SDP, sa DODIKOM... Prodali ste nas za zakon o prebivalištu!!
IIMA LI GORE SUDBINE ZA NAROD OD KOALICIJE SDA I SDP???
BRAVO!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ZAMISLI BAKIRA I ZLATKA U KOALICIJI JEDINI PROBLEM BI BIO KOLIKO CE KO UZETI
kradu pa ko koga zajebe ! SDA i SDP treba protjerati, pustite raju da živi
Nešto najgore SDP I SDA
Nacionalisti neznaju znacenje "SAD znaju da neophodne reforme mogu i treba da dođu iz institucija BiH i da moraju uvažavati suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine, države koja se sastoji od dva entiteta i Distrikta Brčko" Oni to prevode jos uvjek kao 3 DRZAVE!!Prema tome promjena vase politike NEOPHODNA!
Otpravnik poslova Ambasade SAD-a u BiH gospodin Nicholas Hill je prepoznao da su građani umorni od retorike koja samo udaljava 3 naroda od konstruktivnih rješenja. Potrebno je da građani na svom prostoru odluče kakav život žele. Najbolji način je preustroj kantona u Federaciji u dvije države, bošnjačku i hrvatsku.
Vilajet uporan :P
narod = SDA, SDP, SBB, ITD. koji god da dodju, ista prica. samo sto neko ima priliku samo da se sverca u tramvaju, a neko drugi dobije priliku da mahne citavu tvornicu. i oboji iskoriste priliku. nakon protesta ce mozda neki nizi sad dobiti priliku da mahnu malo vise. a delegati ce misliti da sad "napokon dolaze bolji dani"
Nećemo Dodika, SDP i Bakira! Hoćemo demokratsku i pravednu BiH za sve građane!
GOSPODAR BOŠNJAČKIH PRESTENOVA BAKIR I SLUČAJNI PROLAZNIK ZLAJA se dogovaraju kako će ostati do kraja mandata krasti narod, e pa neće moći, gotovi ste !
ma od ovoga nema nista....zalosno...nije ovaj narod bolje ni zasluzio....bitno je da ima farmi,xfaktora,kladionica,retardiranih serija i to je bitno...fuj.........
Ova drazava nikada nece biti funkcionalna ako je budu vodili SDA i SDP.
Ista retorika već 20 godina!
Žele, ugušili su demonstracije u potpunosti, sad je opet sve po starom.
Nije sve po starom. Vidjecete!
Već jeste...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Istrošili su i sebe i narod ! ! !
Normalno da ne žele nacionalne stranke, žele slobodu, posao i da mogu preživjeti!