Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogić Bogićević, a može i Dino Mustafić za gradonačelnika!
Prvo treba propisati da gradonačelnik Sarajeva treba da je rođeni sarajlija ili da živi u Sarajevu zadnjih 30 god.Tako je manje više u svim gradovima EU u koju se zaklinjemo kad treba šta poskupiti .donijeti zakon.............pa što i vo nebi uzeli od EU.
PREVARA U BERLINU - Nismo vidjeli žrtve u Berlinu. Nema krvi. Zašto nismo vidjeli ni jednog ranjenog? Zašto nisu objavljena imena poginulih? Zato što se radi o još jednoj prevari u gebelsovskom svijetu masovne propagande protiv čovjeka i njegovog razuma. Jozefe, Jozefe, nisi umro, rugaj se svima iz groba, tvoje djelo i danas se proučava u institutima za propagandu!!.
Raspravlja se hoće li Sarajevo udaviti, ili ga ubiti gušenjem? Jedni bi Radeljaša da bude gradonačelnik iz pritvora, kao što je Fahro bio na poziciji dok je bio u pritvoru, ljevica bi ipak da izvrši reanimaciju pokojnog Zlatka ne bi li narod izvršio kolektivno samoubistvo i riješio se muka i lošeg zraka. Kako god biće zanimljivo. Narod se nada djeljenjem besplatnih kornišona na novogodišnjem dočeku uz stihove škrtali mumina Dine Merlina
Da hoce Radoncic i ovdje na*uziti Bakira i podrzati ljevicu da SDA izgubi i Sarajevo, kada su vec izgubili ostale velike gradove (Zenica, Tuzla, Bihac, Cazin, Gorazde). Udruzivanje sa Fahrudinom Radonicem, o cijim zlodjelima, lazima i kriminalu je nepotrebno govoriti, govori o velikoj, ogromnoj, nesposobnosti i nedostatku bilo kakvog politickog kapaciteta, ali i obraza, kod Bakira Izetbegovica.
Skaka aBda jer diše gradom a hoda s njenom dušom, kompetencija za ovu poziciju zvana gradonačelnik je njegova htjeli to mnogi priznati ili ne.
U potpunosti nekompetentan nadobudni labud bez dana iskustva van politike. Šta je napravio do sada na polju nauke ili struke? Čime je on to zaslužio da bude gradonačlenik metropole?
Kitorezac bi bio dobar izbor...
Ne moramo ga ni imati. Ionako ničemu ne služi
Pu,pocrkali i lijevi i desni,čast rijetkim izuzecima!!!
Sramno je ako bilo koji kandidat bude gradonačelnik! Čuj Skaka i Bečirević-rang općinskog činovnika. Sarajevo je svetski grad (bio je opkoljen najduže u historiji ratovanja, organizovao je olimpijadu). Zato ga treba predstavljati svjetska ličnost i svjetsko ime. Kao npr. akademik Šačir Filandra, akademik Enes Karić, akademik Ejup Ganić i slični njima. Sve ispod tog nivoa je ismijavanje Sarajeva!! Ako su jedinstveni SDA i SBB, oni biraju i imaju odgovornost.Da se zna!
@Nov iGrad sve ok al umjesto Ganica prije Divjak Ejup se nahap'o njemu to bezveze
@Nov iGradhahahahaha..Ganic. Bas sam se nasijao...Rodjeni Sarajlija....haha Samo Ivica Osim
Marinu Pendes
Ili Bogica Bogicevica. Neko je napisao njegovo ime i apsolutno se slažem.
Sramno je ako bilo koji kandidat bude gradonačelnik! Čuj Skaka i Bečirević - rang općinskog činovnika. Sarajevo je svetski grad (bio je opkoljen najduže u historiji ratovanja, organizovao je olimpijadu). Zato ga treba predstavljati svjetska ličnost i svjetsko ime. Kao npr. akademik Šačir Filandra, akademik Enes Karić, akademik Ejup Ganić i slični njima. Sve ispod tog nivoa je ismijavanje Sarajeva!!
gdje će uvaženi predstavnici dočekati novu?
Bajru Bibera za gradonačelnika - BAJRO Biber KING - B.B. King Moš mislit euforije kad nam dođe merkelica 2017 hidžretske, a mi kažemo: Evo ga, B.B. King, NAŠ gradonačelnik, ha ja Dževad Bečirević smrad najveći i politička prostitutka, tucat kamen debeli po Rogatici, ništa fotelja
Ево, бићу ја градоначелник - да се не препирете беззе. А ви сви колективно марш на прокопавање тунела на Требевићу да вам се бирачи не погуше.
Koga god stave biće salve kritika, bez obzira valjao ili ne valjao, što se mene tiče vratite Semihu Borovac, svakako ste je smijenili bez ikakvog razloga.