Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možda i za napad ne znaju.
Boli njih tuki za povrijedjenim samo nek su na funkcijama i nek ne kasne plate...radit se i ne mora :D
Boli njih kurac,nek su im kuci dobro
Konzulat se uopste ne nalazi u blizini mjesta napada. Taj dio grada uopste nije bio blokiran jedino ako se naši ne voze podzemnom zeljeznicom u sta cisto sumnjam. Podzemna zeljeznica je bila blokirana u cijelom Minhenu. Jedino ako im se ona teta na salteru nije razbolila jer im ona obavlja 90% posla sa strankama. Oni ljendohani za svaku sitnicu nju pitaju sta ce i kako ce tako da ona jadnica ne moze zavrsiti predmet koji je zapocela. Onaj mudonja te pita sta ste trebali i kad mu odgovoris kazr sacekate malo i ode. Onda se stalno vrti tamo vamo a ti ketiš ko konj i cekas nešto a ne znas sta. A jadna ti majka ako moras u WC. Odgovorno tvrdim najprljaviji u cijelom Minhenu a mozda i u Bayernu. Nije očišćen od useljenja u prostorije.
Mozda ambasador/konzulat ne znaju da su u u njemackoj sa ambasadom? Ili pokusavaju pisati njemackoj policiji: hast du bosniche tamo stradali von onog idiota :)))
Kakvi debili BTJ! 😆😆😂
Mene stid.
i da ima neko da je ozlijedjen ne smije se javiti jer je na crno sa nasim papirima ne mozes ni u neum otici
Bakir-Sekina diplomatija preko Fahre-Pudlice.
možda ne znaju njemački?
Banka je bankrotirala.
ne znaju sta se desava po bih a da znaju po svabiji.
cekaju da se jave poginuli
Ma saznace do izbora....
Pa dobro sad čovjek na odmoru. Taj napad i nije nesto toliko bitno zbog cega bi cijenjeni ambasador treba prekinuti toliko čekani GO.
pa mvp na godisnjem 30 dana imaju ljudi pravo, polako krajem avgusta ili pocetkom septembra budu objavili
Eh, navikli smo mi na to da ih za sve boli kita,iznenadio bih se da je drugacije.