Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa što mu nisi šamar opalio...
@AnaKarenjina8 mogao ga je jedino jezikom opaliti...
@mige83 Mnogo si perverzan 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoće li mu biti organiziran doček od strane stovaoci UZP-a
srbenda cetnici, rvati ustase, bosnjaci ljudi! Hvala dragom Allahu pa se nisam rodio u nekoj familiji od prva dva slucaja jer bi sad ovdje po kliksu propagirao kako je cool biti smrdljivi ubica bez muda!
Ne kontam. Hr sud je prihvatio izvršenje kazne, znači da izvrše on što je BiH sud odredio. HR sud nije prihvatio da mu sudi ili revidira presudu. Odakle im sad pravo na to?
Jebali mater ustasku svi prde u istu ustasku tikvu. Zato nam treba gradjansko uredjenje pa ce ustastvo i cetnistvo dozivjeti poraz!
Cuj vi bi hrvate u zatvor!Kad posaljete vase armijske zulumcare na 30 godina onda mozemo pricat!Cuj maki 27 godina?Onda dudakovicu treba 127
Stern, hebo ti po familije! Dudakovicu mozes ti i svi tvoji samo da dudate, i da se okrenete kako bi vam ga mogao da metne. Od malih do velikih, jer pamet se uci od malih nogu, krme!
Zbog izbora Komšića Hrvati će prcatiii Bošnje dok im se pamet ne razvuče
Hrvatska je zlocincu koji je u zatvoru u BiH prepolovila kaznu, BiH se kao buni i isporucuje ga Hrvatskoj na pomilovanje? Hahahhah!
@WoodyW Taman tako !!!
Na kakav se legitimitet pozivaju hrvatski politicari u BiH kada se kao zvanicnici BiH ponasaju kao sluzbenici R Hrvatske?! Uz to jos i zloupotrebljavaju međunarodne sporazume i potkopavaju suverenitet BiH...
@too much snova balingutani zeljeli ste pokazivat silu i preglasavat, sad cete snosit posljedice sve legalno kao sto je i komsic, svakim danom svakom odlukom
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
opet vas karamo a nista nam ne možete,niža rasa ste .Iz dana u dan sve vise dokaza da smo za vas Uber
Ustase su pogani ljudi! Opis ustase traba da stoji pored objasnjena licemjera ili ti narodski "hinje" .
Pa sto na svog dedu, daidzu ,amidzu..
Još jedan dokaz da je zagreb angažovao kriminalce u agresiji na BiH i sad se brine da ih oslobodi. Ovome zločincu je zagreb dao pare moć hrvatstvo mirovinu i sve samo da bi zločinima prema Mostarcima ostvario okupaciju Mostara da priključi hrvatskoj.
Bravo inspektor Ngib.Interpol te ceka
Kada sve ovo vidim zao mi sto Mladic i Karadzic nisu 92 uzeli Sarajevo sa VRS, ako bi prezivio makar bi sad imao negdje vani sansu da svojoj djeci omogucim bolje sutra. Moj Pivicu stranka SDA je izdala svoj narod zarad interesa 300 porodica koje su Izetbegovici i ta vlast ucinili milionerima.Kome je lijepo i kome sigurno nigdje bolje biti nece neka cuva ovakvu BiH.
Može li iko vjerovat da je ova kljusina '83. godište?? :O