Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je moguce za tri ubistva da dobijes 20godina pa izaci ce sa 40 i da svi strahujemo sta ce opet uraditi, relativno mlad!
@ZmajevoSrce1 uredu, razumijem, mada je malkice drugacije rat...
Treba tom sudiji heba.t mater i za ovog i za sve ostale sto male kazne daju, to se izgleda kazne daju kako se kome cefne...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
manje bi dobio da ih je zgazio autom
Nema veze haltaka, nego misli.
Nije to nista onaj u Norveskoj je za 72 ubistva dobio 14 god.
Da li je ovo posteno prema Ejubovicu koji dobi za saobracajku 15 godina iz nehata? Ovaj ce za 10 izaci ohrabren da nasekira nekoga opet.
Mijenjati krivični zakon!!! Ovaj monstrum je dobio 20 godina; sa dobrim ponašanjem, eto ga na ulici za 10! Pa kad možeš svoju porodicu ubiti na ovaj način, šta bi onda uradio nekom potpunom strancu koji mu sutra neće htjeti dati "novac za novi mobitel"?? Dokle više da gledamo kako ljudi za ubistva dobijaju jednocifreni broj godina zatvora?? Hoćemo li dočekati ikad ikakvu pravnu državu od ove naše BIH?
On je za svako djelo za koje je optužen dobio po 18 godina, ali je sudija izrekao jedinstvenu kaznu u trajanju od 20 godina zatvora. -------------------------------- Ovo gore nego u onom filmu kad onoga crnca osude, a on ne shvati razliku izmedju pojedinacne i jedinstvane kazne. Klikxovci su crncuge nase...
Ja bi za svoju majku dao zivot sigurno,a ovaj peksin voli sebe vise od majke.Sto ne ubi sebe pseto.?
Nije on svjestan šta je uradio a kad shvati, život će mu biti kazna
za 20 godina oglas cijepam drva povoljno
A čuj 90 % ubistava izvršavaju ''normalni'' a samo 10 % psihički bolesne osobe. Pogledaj ratne zločince ili zločine protiv humanosti , ni jedan nije mentalno bolestan nego su svjesni svojih zlodjela ubistava, mučenja, ratnog zločina, genocida...I oni bi to onovili u ime države, naroda, vjere....
cudan sistem . maloljetan moze ubit a ne moze u zatvor. u bovsem sistemu, onom kojeg se svi gade, dobije zatvor pa sluzi u maloljetnickom do 18, onda ga prebace u drugi zatvori i tako ... dok ne odguli svoje.
A što nanu jadan ne bio.
Za ovakve monstrume je smrtna kazna! Zasto da drustvo placa desetinama godina OGROMNE pare i da ovakvi zauzimaju mjesto u zatvoru kad ima onih koji su sposobni iz zatvora izaci pokajani i svjesni da je ono sto su ucinili uzasno lose. Ovaj to nikad nece shvatiti.
Izaće sa 33 godine mozda i prije, nije ovo nikakva vlast.
Za 15 godina će Nezir da bude pored nas u autobusu, tramvaju, kafiću.....drama....
Sa sjekirom za pasom...
"Nezir is coming" :)
u Americi bi dobio 350 godina zatvora, pa ovo nigdje nema, dobio 20, pusten za 10, zbog primjernog vladanja.
Zato Amerika, ta zemlja sa tako "savsenim" pravosudjem ima jednu od najvecih kriminalnih stopa na svijetu, da ne pricamo o preko 1900 masovnih pucnjava samo od 2012. Nas sistem je nevjerovatno disfunkcionalan, ali zatvaranje 23 h u samnicu nece pomoci nista.
Jeste ali amerika ima i jako puno polusvjeta. Ubistva su većinom crnci i Meksikanci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo 20 godina, e tugo moja! Ljudski zivot je bezvrijedan u ovoj drzavi.