Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ovim načelnicima, vikendom dogovaraju svoje djelovanje i troše svoje slobodno vrijeme. A ne ko SBB na suđenju Radončiću, radni dan a ministri, poslanici i državni službenici se načičkaju u sudnici. I ovo puno govori o djelovanju ovih nezavisnih i zato moja puna podrška
Izmisljate toplu vodu. Vec vidjeno. Ponovo se okupljaju samo Bosnjaci. Okupite nekoliko srpskih i hrvatskih nacelnika pa onda nesto pricajte.
Haj osnujte i vi jednu u nizu građanskih stranaka koja ce ovu drzavu preporoditi.
Nije losa ova Amra,ima tu materijala
Hoce li kod djikana nekad pobijediti nezavisni kandidat?
Privatnim angažmanom, općinskim vozilima.
POCINE PUTUJUCI CIRKUS MONTIJA PAJTONA
Amra Babić!
šta je sa onim iz Bugojnu
KAKO JE TIHIC SABOTIRAO TUZBU RBH PROTIV SRBIJE I CG Iako je iznosenje dokaza Milosevicu trajalo godinama i sudjenje nacistima u Nurnberg-u takodjer godinama, BiH advokatski tim trazi od Suda da iznosenje dokaza za najveci genocid u Evropi poslije drugog svjetskog rata traje samo 4 sedmice, kao da se radi o pljacki banke. Uz to odustaje od izvodjenja svjedoka i to je najveci udarac na pravdu i zrtve genocida, ne zahtjeva ukidanje rezultata i ciljeva genocida tzv RS
Takodjer, "imajuci u vidu tezak ekonomski poloaj SCG" zahtijevaju od Suda da ne utvrdi visinu odstete, vec ce se on (Tihic) kao nagoditi sa SCG o visini odstete. Tako je prakticno citava tuzba anulirana. Ne zahtjeva se od Suda ni pravda ni odsteta. Reagujuci na sve ovo Prof. Francis Boyle je uputio pismo gradjanima BIH, sa slijedecim sadrajem - citat:
@lilium.bosniakus Dragi prijatelji: Dostavljam vam finale zahtjeve Bosne na Svjetskom sudu. Kao sto mosete vidjeti, nema niti rijeci da se ukine Republika Srpska. Gospodin Tihic je odbio moje nekoliko puta ponovljene ponude da idem na Svjetski sud i trazim od Suda da donese odluku protiv Republike Srpske kao genocidne dravice. On nije ovlastio niti gospodina Softica da to ucini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve su to cobani
Sve su ovo ljudi koje je bukvalno stvorila i podigla SDA. Kada vise nisu mogli preko SDA da ostvaruju svoje licne i prijateljske interese postali su nezavisni placenici neprijateljskih struja koje su zaduzene da razliju glasove u opstinama sa bosnjackom vecinom. Kad bi krenule istrage protiv ovih pa tu kraja ne bi bilo sta oni rade.
DOBAR KOMENTAR, NA TO ZADNJE SAM SE NASMIJAO
Samo po ruckovima sjede i pametuju. A sve go prevarant i taldzija. Nek se pregledaju njihovi imovinski kartoni i lopovluci koje rade u svojim opcinama narocito u ZDK. Zna se i ko ih finansira samo da srusi SDA i raspe glasove koji su bitni za Bosnjake.
DOSADNI STE, IDITE RADITI ,SADA MISLITE DA STE PAMETNI I LIJEPI U STVARI NAROD JE IZ KAPRICA GLASAO PROTIV ONIH DRUGIH
Ovi ko na turneji još im samo fali ''Južni vetar'', od grada do grada gotiva i tarlahanje.
I samo da znate, ovo je prvi u nizu ovakvih sastanaka istih politicara. Po dobrom starom obicaju, na vidiku je osnivanje nove politicke stranke - stranka nezavisnih nacelnika! 😂😂😂😂
molimo vas da samo koristite kondome i da ne upotrebljavate punu snagu kako SDA kokosari ne bi morali potrbuske spavati 😂