Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko ste jaki da sam zaboravio da postojite.
hahahaahah
Jedina stranka čiji članovi se odriču 20% od primanja radi Fonda Solidarnosti, koji se koristi za stipendiranje, kao podršku sportistima i kulturnim radnicima, te u humanitarnim aktivnostima
VASKRSNUT CE HARE, IETO GA OPET SA DODIKOM. DODIK SE OD SRCA ZAHVALIO HARETU, PO STO JE ISTI UCVRSTO GENOCIDNU
Imali su 6, sada ih podrzava 12 gradana. A za nas seljake vas sta briga? Ma bravo ... (koji sam ja bosnjo, priznajem, samo kakam)
Ne mogu da skontam koji su ovo dok ne vidim Sepicevu sliku... Tjesi lik sam sebe...
Kad kazu relativna istrazivanja medjunarodnih agencija samo ga pitaj haj pokazi to istrazivanje
@Seoska-lola ma eto u Gallupu ne spavaju zbog problema u NB...
Sad vas je 16?
@korisnickoime77 moje relevantno istrazivanje kaze da ih je 12. Molim te, ne siri dezinformacije.
Da imate imalo obraza ugasili biste taj cirkus od stranke sami... Doduse i ja sam naivan ocekujem da nekko ko je citav radni vijek proveo kao politicar kod nas ima obraza...
Na idućim izborima će svi birati entničke stranke. Najveći problem ima SDA jer ne želi u EU ali i to će oni prevazići, Čim budu hiljade bošnjaka koristili autoputeve preko Beograda u pravcu Minhena.
imali 500 glasova plus familija, sada ostala samo familija...
Lako je tvrditi i prditi, ajde dokaži......
Hajde sve to, ali što sebe lažete? Zar fakat mislite da ćete bit dio neke historije? Strašno.
Kupio sam bure ulja 200 l i morao ga presuti u dva manja od po 100 l. Međutim gdje da ga smjestim. Shvatim da će četiri burenceta od po 50 l biti bolja. U međuvremenu se javila potreba da to sve prelijem u osam kanistera po 25 l. E sada to izgleda bolje. Za sada, jer ne znači da neću sve to morati flaširati.
Nezavisni blok koji zavisi od budžeta BiH i kao i svi ostali zive na grbači napacenog naroda.