Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je drzavni udar! COVIC JE NAJVECE ZLO KOJEG BIH I HRVATI U BIH IMAJU.
Ustaše iz HDZa iznutra uništavaju državu, kako im je Izborni zakon propao, sada idu na sve ili ništa,
Fala na lijepim riječima podaniče Bošnjačkih "europskih" vrijednosti navedenih u tekstu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hapsi dok nije otišlo sve u PM!
čuj zašto je to naredio, pa šef stranke tako njemu dao naputke
Ja odavno govorim da su hrvati iz BIH faktor nestabilnosti a ovdje mi SBB botovi lupaju minuse..Lasića zatvoriti za veleizdaju države i to podhitno
Može li biti zato što je ustaša?
Pa kad je nezakonito imenovan, valjda komesar mora tako id a postupa ... NEZAKONITO ! Plaćen našim parama a ne HNK kantona.
E šta nam rade mati moja mila,nikad se ovaj narod i jedan i drugi i treci nece opametiti, zar vam nije jasno da je ovo sve izrežirano,pa da se mi između sebe krvimo.Da nebi se slučajno pisalo o nezaposlenosti,malim platama,nepotizmu i pljački države,gorivo skače,cijene osnovnih potrepština,struja.......
šta će mu plata? Taj ne živi od plate
Ovaj HDZ od kad je popusio sa Izbornim zakonom ne zna gdje udara. Ovo sa konvojem je potez ocajnika. Samo džonom prema dušmanima BiH, to je jedini jezik koji oni razumiju.
Podsjetimo, Kantonalni sud u Mostaru je još u julu prošle godine donio presudu kojom je potvrđeno da je Lasić nezakonito imenovan.
al ce zakonito napustit tu funkciju
Uhapsi ustasu!! Sita ih je Europa!!
Mekticu, hapsi bandu!
Cuj nema platu, a ide na posao :D :D :D
Bakir-Čović prelaz iz keca u dvicu.
Lasic,poznati narko diler
ovaj je sigurno vec u rvackoj