Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako nezadovoljni radnici strajkuju svakih 2-3 mjeseca a samo nevini gradjani ispastaju. Pitanje je sta je Vlada KS rijesila od posljednjeg strajka ove firme? Jedno veliko NISTA!
...to je sve zbog toga što je klix uveo password :))
...da je stari klix do sada bi bilo 458 komentara...i bar 20 za oplakat' :)...ovako, mrtvilo...
Pisite im kazne, otpustite ih sve redom!!! IMali i jedna osoba u ovoj BiH da hoce da radi svoj posao, pa kaznite vise ove neradnike!!! Samo bi nesto mijenjali, protesti, tjerali, plakali... Ljudi sa osnovnom skolom rade u grasu i imaju 1200 KM platu, pa to nema ni u tunguziji jbm ti zivot....
Drugovi radnici, dignite tužbe protiv Bubice i predhodnih ministara, Takođe, podignite tužbe protiv Bime i ostalih direktora. Ne smijete. Svaki od vas nekom vezom povezan sa spomenutima. A o raznim malverzacijama koje ste radili zajedno sa gore navedenoma niko živ nije u stanju da raspetlja. Ali drugovi, neki od vas su prije neki dan progovorili o tenderima, za gorivo, gume, rezervne dijelove, iznajmljivanje prostora GRASA itd. Što o tome ne progovorite? Građani vam više štrajk neće tolerisati, ili se smirite ili će biti i bolnije.
majmuni sandzacki
jebem vam GRAS-ovcima mater. Juče sam kupio mjesečni kupon 54 km i hoću da se vozim. majku vam kroz majku
Ovi nista drugo i neznaju samo strajkovati , sve su autobse davno unistili, ,, postavljen je direktor koji je njima odgovarao i opet nezadovoljni,,, trebalo bi sve otpustiti posto su se osilili i zaposliti nove ljude sa biroa za zaposljavenje,,,
Hajmo se onda skupiti i rastjerati bagru! Pa onda na vladu pješke!
a da pokusaju naplacivati karte svima, a ne samo zenama, jesu li o tome razmisljali
Nedostatak dijelova? Da ne kradu i sakom i kapom sta god se pojavi u skladistu, mozda bi i imali nesto da ugrade u autobuse. Bez obzira na trenutno stanje firme, radnici izgleda ne shvatuja da i njih i njihovu raspadnuti GRAS hrani, zalosno je sto se prema njemu odnose kao prema zloj macehi....
u ratu je kletva bila "Dabogda te Merhamet hranio, a danas dabogda te GRAS vozio."
A što ja danas ćekam 35 minuta na trolu za dobrinju to nikome ništa? 7 Otoka je naišlo.
Opet GRAS, baš nikako da se stabilizuju.
...obradujem se kad vidim poznati nick :)...kako je krenulo, "zafaliće" mi i oni odroni od bosancherosa i mojih klonova :))
Policijo draga, gdje ste sada ?! Rastjeraj ovu bagru !!! Eh da je drug Tito živ, ovi GRAS-ovci ne bi smjeli pisnuti :) !
...da je drug tito živ, grasovci nebi imali razloga da pisnu...
@klix ...ne fercera vam onaj tab "komentari"...stručnjak je zaboravio refresh()...popravljajte to :)
Ima i lopova među GRAS-ovcima, samo da znaš !!!
koje hardkor jebavanje u mozak!
Ovo postaje dosadno,ima li iko pametan, da ovu firmu ili rasturi pa počne iznova ili učvrsti pa neka radi !?
STEČAJ PA PRIVATIZACIJA... NEK IH PRODAJU MITALU PA DA VIDE KAKO SE RADI. DOSTA VISE I GRASA I GRASOVACA I KANTONALNIH VLADA KOJE ZAPPŠLJAVANJEM PO KOMUNALNIM FIRMAMA KUPUJU GLASAČKO TIJELO.