Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ala ga prepuhaste svaka vam cast.
Koliko ja vidim ovdje samo Srbi pisu o Srpskim pijavicama, pa onda nabijaju na nos kako ljudi imaju opsesiju sa njima. Nemoze biti Srpska pijavica kada nije Srpsko more. nema vise mora, valja se brckat na Adi Ciganliji.
Mozda se trebaju Hrvati zapitati zasto ih bog kaznjava... ako su veliki vjernici kao sto tvrde.
srpske pijavice
ajde susjedi to vam se malo vraca sto ste podigli onoliko cijene ovo godine. Nije nicija do zore sjala a postalo je i nestabilono bas sto se tice vremena. Turska je zakon, hrana, smjestaj i sunce garantovano.
Turska zakon? Kako kome. Ciganluk, lojina i smrad ovcetine na svakom cosku mi ne predstavlja pojam godisnjeg odmora. Vama lojama je to vjerovatno top provod
E kad nedate da komotno jedemo nase domace argeta pastete i Bajra narezke po plazi nek vam Pijavica odnese sve lezaljke sa plaze ha ja...
Nedo bog nikom, jadni ljudi.
Masala i pojacaj samo kad ori nek i gori😁😁😁😁😁
@I-E-A-I-A-I-A- ne brini sutra i kod vas stiže, imati ćeš se čemu veseliti.
zasto ste nervozni?
To vam vraca karma za turiste koje ste opeljusili hehehehe
Hvala redakciji sto nije koristila rijec oluja. Nama Srbima mnogo znaci.
Hr- Oluja , Sr- Nevrijeme, BiH- Salaukovina