Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakodnevno problemi,firme unistene,strajkovi na sve strane...strasno...
Za tako kratko vrijeme unistiti firme sa takvom reputacijom u svijetu sramota,ali racuni se moraju nekad i svesti i podvuci crta ,pa cemo znati ko toliko pokrade naravno i ko je LOPOV...
Tesko je popraviti nesto sto se tolike godine unistavalo. Nadam se da ce vlada FBiH u ovom ipak uspjeti.
Molimo samo boga da Hidrogradnja ne dođe u ruke SDA jer će je dokrajčiti kao i Željeznice, Toplane, Bosnalijek i naravno niti će odgovarti za to, a oni koji dođu na njihovo mjesto će vraćati njihove lopovluke i dugove, što je nažalost postala tradicija!
SDP i SBB pokusavaju rasprodati sve sto se moze, dok su borci branili drzavu i drzavne firme oni su bili " slucajni prolazni( zlogumdzija) i ratni profiter( radoje fahro radoncic)" , a to sto zele sve da rasprodaju i ne iznenadjuje, jer njih dvojica bi i ma.ter prodali za pare.
Koliko sam ja upoznat, a to i ptice na grani znaju SDA je pokrala sve, evo uzet ćemo za primjer Željeznice Federacije koje su pod plaicom Nedžada Osmanagića, inače SDA-ovca napravile dug od 78 miliona i koje su Željeznice-nekadašnjeg giganta uništile i ostavile na prosjačkom štapu, šta reći, kada je SDA uspjela u onom šta je namjerila povukla se i nikom ništa, najlakše se povuči, a da li će ikada odgovarati za kriminalne radnje ili ćemo mi, već po tradiciji da vraćamo njihove dugove dok se oni bogate i uživaju!?
Ja ne znam ko OBARA zakon o oduzimanju nelegalno štečene imovine i tko se boji implementacije tog zakona - da nije možda SDA!!! Pa ljudi su u 20 godina bili konstantno u Vlasti i ako govorimo o odgovornosti neminovno je da je njihova najveća!
Ovo cisti odraz kriminala koji se 20 god sirio po drzavi.Ovim ljudima treba pomoci i ovakvo preduzece staviti na noge..ali kako kad su rabe duboke.
Žalosno, jadno i sramotno šta uradiše od firmi. Ja sam mišljenja da nam ni narednih 10 intenzivnog rada neće pomoći da se ispravi ono što se 20 godina nagomilavalo!