Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VISPAK TARHANA! & BEGOVA! & PARADAJZ! & PILEĆA! & SVE OSTALE! Što kupovati strano umjesto svoje? Hajde kad nema alternative ili kad domaće ne valja, ali Vispakove supe ne zaostaju nimalo za ovima, 'vako nama i treba.
Vispak supe ili neke druge "387", okrenimo se domaćem!
jesu li ukusne
ili turske supe nema boljih
I kako da im vjerujemo!!! Nikako, ne kupovati njihove proizvode, htjeli potrovati Indijce.
Ne znam u sta ljudi gledaju, pa na samoj slici MAGGY supese vidi KLEMPO samo sa rogovima...Elem, cuj MAGGY ima supu TARHANU, sta oni znaju sta je TARHANA, gdje je MAGGY bio kad je BiH izmislila TARHANU? HAahahahahahaha.... Isto tako sam vidjeo da i PODRAVKA hrvatska ima TARHANU, presmjesnu.... :D :D :D
Ne bih kupila nesto Nestleovo, da su zadnji na svijetu. Pa cak ni After eight, toga mi se najvise bilo zao odreci. Otkako su izjavili da voda nije javno dobro i da ne mora biti dostupna svima, zgadili su mi se totalno.
Inace su Nestle proizvodi onako obicni prosjek. Vise je to sve izvikano.I cokolade su im bezveze
Više ti ja ništa ne kupio od te firme, za mene ste mrtvi, to je podmuklo zlo.
Nestle je firma ciji CEO kaze da voda nije ljudsko pravo i da se treba zaraditi i placati i vrse privatizaciju iste. U Americi je to cinjenica,,,, eto izguglajte evo npr, http://naturalsociety.com/nestle-ceo-water-not-human-right-should-be-privatized/
Tarhana, a? ...kakvo LICEMJERJE.
mislite NESTLE priznao PREVARU¨? ? ?
hahahahaha... oplakah... uvalili smo vam ovu sa svinjskom masti, sad cemo vam uvalit tarhanu za predstojece dane ramazana. inace da li mi se cini ili je nestle imao i neki skandal sa djecijom hranom i sastojcima u njoj?
Najbolje bi bilo da se povuku potpuno sa trzista Bih jer od sad ce samo imati gubitke. Tako je zavrsila i kisla smetana kada se pokazalo da stavljaju svinjsku mast u pavlaku.
hem klempo jem uticnica hem one dlake ko na supku hem smrdi, ma dajjj radije bi trawu paso 😠😢😢😢😥😤
Jebe.m ja vama majku cetnicku , nikada vise necu kupiti nista sto se zove nestle ili magi mami ga svojoj sada prodajite . . bojkot ovuh govana i tuzbe
"Također, pozivamo potrošače koji su kupili ovaj proizvod da se jave u distributivne centre gdje će za svaki kupljeni proizvod dobiti zauzvrat tarhana supu za predstojeće vrijeme ramazana" HAHAHAHAHAA.... U prevodu "Kupci vi ste stoka, dođite po drugi napoj."
ma nije ovdje bit u svinjetini već o tome sto ovo u njemačkoj ni u snu ne smiju da urade Drugo, njihove ostale proizvode rado jedu naša djeca , pa sad vjeruuj da li je rok trajanja ponovno utisnut, da li sadržaj odgovara deklaraciji tj da nema po zdravlje djece štetnih supstanci i sl. i treće vi ste za nas drugorazredni potrošaći sada bi udrženje potrođača trebalo da tuži zastupnika za Bih i da istog prijavi centrali i Njemačkoj
Bas to. Na zapadu bi pucale tuzbe. Milionsk iznosi bi bili u igri.