Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RUŽICA FRIZERKA SI BILA SADA VIŠE NISI...SAD SI GLAVNA U SUDSTVU BIH!
Radio sam u privatnoj firmi koja je dobila na Tenderu održavanje VSTV (informatičke opreme). Šef mi je u talu bio sa tim ljudima, da se oprema otpise kao pokvarena, ekonomski ne isplatljivo popravljati, itd. Otpisivali su se novi računari i štampači.. Tender takođe namješten, nemoralne ponude na dnevnom nivou.. Kradu i uzimaju na ovim sitnim nivoima.. A Rlriba od glave smrdi!
Milan MIto Tegeltito i dalje vodi VSTV.
Frizerka (Jukić) protiv kafanskog harmonikaša (Tegeltija). Još ima fali čistačica (Seada Palavrić)
Lopovi još djeluju ovo nema nigdje bruka I sramota od tkz suda.
ovo vise nije monti pajton ovo je horror film
Tageltija sa ima mrvu tj. mevicu kulture i odgovornosti sam bi dao ostavku i izvinio se javnosti zbog nedolicnog ponasanja. Zako mozda i kaze da nije skrivio, ali zvi znamo, a zna
samo napred gospodine Tegeltija, ne popuštajte pritiscima
Kako ovaj lik ima odvratnu kriminalnu facu!
najvaznija institucija u drzavi koju finansiraju strane drzave. Nidje na svijetu .
Ogavnijeg i odvratnijeg lika od ovog celavca idiotskog prezimena ne vidjeh.
svi kazu da BH pravosudje nefunkcionise a ovde se vidi suprotno oni odlicno funkcionisu samo gradjani nefunkcionisu na izborima
Ako je javnost zbunjena, bice na kraju : hebo lud , zbunjenog.Ko je ovdje lud , ko zbunjen vidjecemo u nastavku ove uzbudljive "sapunice".
A kako lijepo mirise Ruzicina kancelarija na vjesalicu i bijeli luk Milina.
Ptanje je zasto je Tegeltija uopste na svom radnom mjestu pored ociglednih dokaza da je osoba koa se za malo para moze jednostavno potkupiti znaci - kriminalac.Gospodja Ruzica je dilema , boja glasa i sama pojava ne salje signale da je u pitanju osoba koja je na vaznoj drzavnoj funkciji u pravnom sistemu.
bog te mazo.. ko nam sjedi u VSTV-u.. prakticno krimosi, paradox paradox-a