Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reče orangutan i primi platu iz državnih institucija bez obzira što radi protiv te države.
Fašisti genocidom i masakrima pobili ostale narode pa hoce da se poštuje institucija entiteta fašističkog naziva... nece moći...
Čuj Nešića kako je pametan. Prvo državnu imovinu podijeliti po entitetima i općinama pa onda po prisvojiti kao privatnu. Kako bi on došao do bogatstva. Pa ce opet lagati narod da je bez kredita od plate sve ostvario. On je profiter i kriminalac. On treba policiji objasniti porijeklo imovine.
jadno je kako "partneri" prozivaju smitha da ucini ovo ono - Bas kao mala djeca kad ih tata prekine u mangupisanju pa vicu - njega tata kazni, on je on je... jadno ljudi jadno !!!
e ko tebe sta pita, magarac glupi, i ti et nesto reko..
Bujrum cete, hoćete da se igrate drzave? Pa hajde da vidimo.
Pa hajde da vidimo ko ce prvi staviti svoj potpis na neki dokumenat koji je u skladu sa ne ustavnim zakonom. Lahko je se skrivat iza skupstine RS-a. Ali sad treba staviti i potpise i prodat nesto a to je dokazni materijala koji se ceka.
Šmite hajde pi..o sad sankcionisi, smijes k.
Nevjerovatno!!! Kada zvanicna lica ne postuju zakon i red pa kako ce nesto od toga da narod postuje.Da je Schmit pravi on bi sada odmah trebao smijeniti ovog smrada i zaveo bi red.Tako se to radi.
Entitet majku mu. 🤗 ostalo su samo vlažni snovi. 😅
J#€em te drzavo kad ovakvi u tebi sprovode zakon (i onaj "zamagljeni" iza njega na slici je isti). Da Bog da se ispraznila pa neka ostaju ovi krokodili sami i neka jedu pare koje su oteli od naroda. Narod nista bolje ne zaslužuje. Onaj ko je glasao za "ovo" treba pravo na robiju.
Hvala trojci na ovom biseru
Brabo Nesicu pisaj po 3trojki.Bolje nisu ni zasluzili. Da su danas izbori SDA bi imala vevinu u svim parlamentima
Kad raspisujete referendum hahaha
Cuj zdralovog sklempe
Bravo ministre , tako i jest pisaj po svima kad imate partnere u vlasti koji su uz vas
her fliku sad prioritet da instalira Nikšića za premijera koji ni preko kompenzacije nije u paralent ušao.