Komentari (562)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj nešić je retardinjo neka ga što duže jer što bude duže to će rs brže okopniti.
Osmorkini glasači da znaju vrlo dobro: Nešić ili Vulin to vam je isto!!! TO SU VAŠI IZGLASALI!!!
Ovaj lik je po svemu što se piše jedan od najvećih narko dilera u BiH, pročitajte kod Vaskovića sve o njemu... Na faci i priči se vidi da je glup ko 3 k*rca ali digne malo tri prsta, malo priča o Kosovu i eto dovoljno glasova da se uvali u Dodikovu koaliciju i bude legalno izabran MINISTAR SIGURNOSI BIH... NARKO DILER...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
U BiH je jedan Nešić ministar, u normalnoj državi Nešić ne može biti ni čoban.
Jedva čekam Nermina Nikšića i Sabinu ili Kojovića da kažu da SU IZNENAĐENI OVAKVIM POSTUPCIMA I DA NISU MOGLI PREDVIDJETI🤣😂🤣
hvala sabini,peđi saši forti gavrilu i svim ostalim 8orcima za podršku i glasanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ustaski pozdrav koji su preuzeli kao orlove od Albanaca srpski svet od Turaka i tako sve tuđe svojataju nesicu proući malo istoriju
Ljubavna priča između vlasti, moći i nacionalizma.
ja imam nesto pokazati ministru nesicu ,|,, - inace uobicajeni nacin pozdrava.
Izdajnik je gori od neprijatelja...
Nema ovi Srbi ni obrza ni stida nemaju..
Slušao sam šta Sefer Halilović govori, ako je istina da su SDA KOS-ovci, a vjerujem da jeste i treba da nas nema. Po tome je 1991 Srbija preuzela BiH kompletno, a rat je bio igra geenocidiranja, ubijali nas svi. Na kraju će ispast i da je Fikret Abdić bio u pravu.
Laže ko pas !! Taj pileći pozdrav je izmislio Vuk Drašković na protestima protiv Slobe. Kakav tradicionalni srpski. Nije to uporebljavao niko do prije 35 godina, kakvi su to mitomani i lažovi!!?? Sam Drašković je naveo kako je nastao taj pozdrav, kakav bolan tradicionalni....jadničak i seljakovina.
Troprsti su retardirani ljudi.
Oni provociraju neprekidno kako bi izazvali reakciju i nasli povod za puno gori scenario. Parada prije 20 dana tipican je primjer. / Isto je kao i 1992. Srpska svadba i zastava na Bascarsiji bile su provokacija, a ubistvo svata samo povod, nikako razlog za rat. Za rat su se pripremali mjesecima kopajuci rovove oko Sarajeva i rasporedjujuci oruzje u kamionima sa "bananama"
Provokacija cemo se jos nagledati. Jedini je lijek zdravo pravosudje, bez neovisnog pravosudje nista, i kaznjavanje onih koji ne postuju Ustav. Vrhovni tumac ustava je Visoki predstavnik, nije niko od neprijatelja BiH. Nijemca treba pritisnuti i iznutra, a i iz vana. To je nas zadatak. Svi pred OHR. To je i glavni zadatak Konakovica i diplomatije mu.
Otpala mu sva tri, i njemu i onakvima kao on
Ljudi ovo sve oko nove vlasti i ove provokacije po šeferu neće izaći na dobro vidjet ćete .
To je nama naša Osmorka dala da imamo Nešića za ministra.
OVO KOD NAS JE JOŠ MALO EL DORADO, A ONDA ĆE BITI JAČI TMAČI NI ZAKONA NI DRŽAVE NI DRŽAVNIKA SVE SAMI ČOBANI U VLASTI
Lik ministar sigurnosti za drzavu koju nevoli pa mozel to mozak da svari ikako,imal obraza i da ae kandiduje
Bravo Konjakovićuu, svakim danom se sve više odaješ za šta su te stranci kupili. Dritanee.