Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam ubjeđen da on jos ne zna nadloznosti svog Ministarstva ovo nije covjek od struke nego od podobnosti
Kako Klix.ba saznaje Disciplinska komisija nije prohvatila pismenu dokumentaciju koju su trojica optuženih graničnih policajaca pribavila od Ureda visokog predstavnika (OHR) u cilju dokazivanja zakonitosti njihovog postupanja. Zašto nisu prihvatili ako su dokumenti uredni??????? Imaju li osnove za tužbu???
Dovoljno je samo da tuže disciplinsku da bi se sve diglo na viši nivo i čitava optužba odmah pada u vodu.Treba se uključiyi i ured OHR -a i naučiyi ovog entitetskog kabadahiju kojem se osladilo da bude faca na državnom nivou da postoji moć Zakona a ne moć fotelje i bombastičnih izjava da se nekom dopadne...to je ipak samo Dodikova zabluda i ne treba je kopirati.
Na Balkanu uvijek imate pravo biti stalno na oprezu. Ono što mene zabrinjava u regiji je pojačano naoružavanje. Srbija troši ogromne svote novca, Hrvatska je u sastavu NATO-a. Ono što ja znam je da niko ne kupuje oružje i ne gomila vojsku ako je ne misli upotrijebiti, kazao je Željko Komšić.
Njega smo kroz iglene uši provukli, da bih radio u interesu BIH. Tako nam veli naš veliki patriota, veliki sin bosanski, a najveći izdajnik. Dino Kokainković.
jao gledajte ga.čudo ne viđeno.
Vrati krmetu glavu nenade
Bog je stvarno ljude stvarao na zanimljiv način. Tačno po licu znas ko je kakav. Evo kod nesica se vidi da glup ko hurac, a pun samopuzdanja...najgori tip ljudi. Hinjavo lice, majku bi zahebao...
smijenit nesica sto prije
Dagle sto se ukrmio..
Gledaj ti klocu samo frizure, jos kad zine..😂😂
Vidite da smie !
ma šta zna jabučar
Dokaz koliko je jadna drzava i nezavisna Ma ne znam sta mi obiljezavamo i za sta smo se borili Krimosi nam vode drzavu i institucije Kud ne napustih 92 Fuj
Od kako radi u FBiH, udebljao se 15kg ... to sve govori o stanju u manjem entitetu RS.
MANJINE U BIH ZAJEDNO SA HRVATIMA (KOJI UKUPNO CINE 9% GLASACKOG TIJELA) TREBA DA CINE 3. GLAS U PREDSJEDNISTVU I PARLAMENTIMA !!!!
Ja bi tuzio GP
A STO NESIC NE TRAZI SVE STO RADI DODIK PROTIV OVE DRZAVE A I PROTIV NJEGA NESICA TREBA SE TRAZITI ODGOVORNOST JER RADI PROTIV BIH A SVI PLATE UZIMAJU I TO DOBRE OD OVE DRZAVE BIH