Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj nesavjesni. Prije nesretan slucaj. Nije isao sa namjerom u lov.
u eu bolje ubit cojka neg ovo pasce, nategare ti na ledja koda si po grada pobio
Zasto ne zastite zivotinje .... postave se zastitne ograde tu gdje je cesta.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Autor clanka=KRETEN!
A ne moze se desiti da je srna bila nesavjesna. Eto neko bi tek tako gazio sa autom veliku zivotinju rizikujuci da napravi ogromnu stetu na istom.
ubise nam Bambija
Ne vodi vlast računa o životinjama
Poginuo dabogda.
Nesavjesni vozač? Onda je pola Amerike nesavjesno. Kad bi u SAD-u mediji pisali o svakom jelenu kojeg vozač usmrti, na portalima ne bi bilo mjesta ni za šta drugo.
Meni je macka doslovno uletila u tocak skocivsi sa zidica pored ceste, jesam li ja nesavjestan vozac iako ako sam ljubitelj istih?
Cuj nesavjesni, pa nema super moći da stane u mili sekundi kada nesto izleti na cestu
Kreteni svojom (ne)vožnjom ubijaju sve što stignu. Samo oduzimati vozačke
Kolika je kazna za to?
Koji degen je ovo pisao? Divljač na putu je normalna stvar i šteta zbog toga je normalna stvar. Nesretan slučaj je isto tako sasvim normalna pojava, dakle statistički vjerovatna pojava. Ostavi se pisanja majke ti, idi sadi paradajz, nisi ti za ovoga!
Ovo se može svakome desiti.
E pa koliko ste retardirani da ovo objavite, ima po Sarajevu svaki dan se pregazi macka ili pas pa niko to ne objavljuje.. ocigledno je da covjek nije namjerno udario zivotinju, i ne vidim razlog ovakve objave
Ne mozes tu nista uciniti, vozis dozvoljenom brzinom i iz sume iskoci srndac. desava se cesto
ti sto si napisao ovo si nesavjesni novinar debilcino. Ocrni covjeka koji nista krivo nije napravio, vjerovatno je i sam potresen zbog ove nesrece
Kako je nasavjestan ako mu je izletila ispred auta