Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da iskoristim i ovaj momenat da svim strankama i njihovim uhljebima pozelim...kvalitetne zivote kakve imaju posteni i cestiti ljudi...a i svavraja koja se nikom u shupak nece uvlacit po bilo koju cijenu...
@LloydZehn On je provalio zelene petokolonaše. Zato vaši faktor, saf i stav ne silaze sa njega. A SDA je ta koja je dvojcu Cvetković-Maček dala poluge ako ništa da koči BiH. Ako je već ne mogu rasturiti. Ko je izglasao delegate iz HDZ-a i SNSD-a u domove naroda? Šta je to SDP trebao, da bude SDA kurban za sljedeće izbore?
Jake rijeći nizašta Vlast će uzeti Ustaše i četnici A raja nek živisvoj prosijački život umjesto da vladaju Bosnom. Raja na vlast a ne u opoziciju.
Popalila se zelena trolovska brigada :-). Došli sa skijanja haman 😂
sramota da Hrvati imaju većinu u klubu Hrvata...sramota
Ovi će damiri ukopat SDP !
a sad tek kad drug Hamdija opčete po tebi, biće veselo moj Nikšiću
Ili se ujedinite ili motajte kablove i gasite se i ne zagrebajute normalan svijet.
Čuj ovog urban_cyclist kako je pismeno rekao UGRAĐIVAJU SE. To je slika i prilika SDP- a samoprozvani kvaziintelektualci.
propali smo kao drustvo
A kretena majko mila.Cuj sda obezbjedila zastupnike hdz i snsd,Nista gluplje cuo nisam!!!Njima su glasovi biraca hrvata i srba obezbjedili mandate a vi ste se sa sejdom naveliko zajebali,eto imate mjesto Hrvatskog clana predsjednistva al se mozete posrat na njega iduce cetri godine.Glavne stvari ce se rijesavat u parlamentu i domovima naroda i vjerujte rijesit ce se jer vas je i europska unija provalila
Ne zna se ko je veći kreten, ti ili on.. Pogledaj po kojem principu se biraju delegati, pa laprdaj.
ŠTA REČI ? MORAM PRIZNATI DA SAM VEOMA POZITIVNO IZNENAĐEN POTEZIMA RUKOVODSTVA SDPa I SVEUKUPNO PAMETNIM POTEZIMA BIH BLOKA, KOJI ĆE NA NAREDNIM IZBORIMA DOBITI POTPUNO POVJERENJE OGROMNE VEČINE GRAĐANA I SIGURAN SAM DA ĆE SE TAJ VAL PROŠIRITI I NA DRUGI ENTITET . LJUDIMA PREKO GLAVE OVIH PIRANA KOJE ZAJEDNO SA SVJETSKOM MAFIJOM OSTAVLJAJU NAŠE TANJIRE PRAZNIM ! SAVJET BH BLOKU : OTVORITE SVOJE MEDIJE I SVOJU ŠTAMPU , JER SADAŠNJI MEDIJI SU U RUKAMA MAFIJE !
Tuzlaci se trebaju odvoiti od ovih trutova,izdajnika iz Sarajeva,tvoj nivo je Kojovic ....
Kaze sdp ozbiljna politička organizacija hahahha
Nikšić, živući mislilac, intelekt samo takav... Hahahahq... Kakva smijurija od čovjeka... Pa ne možeš ti to raditi majstore, nisi ti dorastao da budeš vođa
Za SDP glasa onaj dio normalne, neopterecene raje, gradska BiH raja koja voli da se druzi sa svima, ona manjina koja je ostala okruzena ruralnim krezubim SDA masama koji pod laznom krinkom patriotizma i vjere u Boga, kradu prirodne resurse, ugradjivaju se, pljackaju drzavnu imovinu i bogate se na racun zaglupljenih masa koji puše foru.
Dovoljno je bilo da se ukradenim parama potkupi jedan dio SDP seljacina koji ce raditi na razjedinjavanju te stranke. Poletjeli su za foteljama obecanim od seljacke SDA.To je natjeralo Damira na neukusne poteze koji su, toboze, najgore sto se na politickoj sceni BiH moglo desiti..i sve to dok se dizu plate uhljebima, tenderima barata, cijene svega skacu i drzava nam je na zadnjem mjestu u Evropi po svemu.
Jasno je da socijaldemokratija nema mjesta u BiH, jer to vise nije ona BiH od prije i danas tu zive neki novi "ljudi" i neke nove ideje koje se moraju sljediti sto zbog egzistencije ili 'pak straha. U BiH nema slobodnog covjeka, nema misljenja koje se kosi sa onim koji drze vlast, a da ujedno to drustvo iole prihvati.Na noz se docekuju normalne stvari, o kojima izmedju ostalog, i D.N. prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nermine šta bi sa pokradenim 80 000 glasovima Denisu Bećireviću, sada vjerujem da je u tome učestovao iza paravna najvjerovatnije onaj SDA-ov čovjek Enver Bijedić. Danas su vas kakanjci kaznili i nisu glasali za SDP-ovog kandidata za načelnika, pa vi nastavite Lagumdžijinim stopama i stavite ključ u bravu SDP-u.
Budite principijelni ako si opozicija budi na svim nivoima a ne Gdje ti odgovara samo. Kad je preuzeti teret odgovornosti na državnom i federalnom nivou bježiš. Ali na kantonima bi sve uzeli. Tako da tu priču pričaj nekome drugom
Damir Nikšić je najveći papak i sramota za političku scenu u Sarajevu. Bara bara sa Radeljašom. Klošari.