Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DZABA I BOTOVI POGAN LETI SA SA VLASTI U NOVEMBRU
i ja mislim da ce i 9 opstina pasti Stari Grad lleti Ibro sa vlasti
Nije samo hrasnica...deru plakate sdp i nase stranke po citavom gradu iako ih nema puno. Sda krkani u vrijeme pandemije okitili citav grad svojim kockastim glavama
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
NECEMO "NJIHA" !!! Nermin za načelnika!
Nermin Muzur za nacelnika Ilidze!
Hoćete da dojučerašnji SDA-ovac i nastavnik fizičkog odgoja Muzur (Konaković2.0) bude na vlasti. Pa većina stanovništva u BiH su haman mazohisti, sa jedne strane ljubitelji SDA i SBB a sa druge četvorkaši.
Iskreno mene kao građanina ovo i ovakvo ponašanje podsjeća na najveće grozote rata. S tim što se u ratu tačno znalo ko je neprijatelj. Huliganstvo, vandalizam, prijetnje i primitivizam su oblici djelovanja ljudi bez razuma, pa zar takvima dopustiti da vladaju i da upravljaju bilo čim.
Pošto karmin, Nermin?
Ovaj iz paštete izlijeće
Vratite mi reklamu lisce na plakate makar vidim lijepo zensko a ne ove bradonje kockoglave. Naidjem ujutro tacno me prepadne kad ga vidim u krupnom planu.
Šteta plakata u PM..... 😂😂😂
isti oni sa kojima si Ti prije 4 godine unistavao tuđe plakate znamo te.
Kandidat za nacelnika doticni Muzur u video izjavi kaze, citiram "polupali portale". Pogledajte malo bolje video -portali nisu polupani ili ako ne vjerujete prosetajte do Hrasnice. Rano nas je "buduci" nacelnik poceo lagati pa nismo bas ovce
Tako to rade 'Njiha' 👉👌
To pokazuje pravu sliku stanovnika Ilidže. Nije to ništa koji krkani tu žive. Nažalost, u cijeloj državi je manje-više isto, ako ne i gore.
svi znamo ko je unistio a znate i vi !
Neko normalan
Balavurdija pise grafite, rusi saobracajne znakove, prevrce kontejnere, unistava djecije parkove... sve je to puno “opasnije” od par pocjepanih plakata, pa se niko na to ne osvrce. A i klix vala cim neko prne na fb ili igramu, odmah im je to vijest sa 250+ komentara
goo BiH gogo 2020... Volio bih da vidim ko si i odakle si pa da na ovakav nacin vrijedjas narod iz Hrasnice bez obzira kojoj stranci pripadaju i kakvo im je vjersko opredjeljenje sramotno sa tvoje strane.
Hrasnica se izgradila k'o real madrid
PSIHIČKI VANDALIZAM STE I VASE GLAVE NA BILBORDIMA,ZAR MISLITE DA JW NAROD I DALJE NAIVAN DA POMISLI DA IMA RAZLIKE IZMEDJU VASS????SAMO SE BOGATITE VI I VASE GRUPICE OKO VAS