Proglasio pobjedu
7.5k

Nermin Muzur je novi načelnik Ilidže, uvjerljivo pobijedio Fikreta Prevljaka

B. R.
Nermin Muzur proglasio pobijedu na Ilidži (Foto: Klix.ba)
Nermin Muzur proglasio pobijedu na Ilidži (Foto: Klix.ba)
Kandidat Četvorke Nermin Muzur proglasio je pobjedu za načelnika općine Ilidža. Kako je rekao, dobio je najveću podršku kao kandidat za načelnika u historiji Ilidže te upotpunosti potukao kandidata SDA Fikreta Prevljaka.

"Nakon što su se prebrojala sva biračka mjesta, možemo objaviti da je kandidat Četvorke ubjedljivo pobijedio", poručio je.

Zahvalio se na velikoj podršci građana uprkos pandemiji koronavirusa. Tvrdi da je ovo najveća podrška jednom kandidatu za načelnika Ilidže.

"Predstoji nam teži period, a to je da dokažemo da smo zaista drugačiji", potcrtao je.


Kako je kazao, ovo je najbolja ekipa Četvorke i da su imali najeefikasniju saradnju u odnosu na ostale općine u Kantonu Sarajevo.

"Niko nema razloga da bude tužan", kazao je i dodao da će biti načelnik svih građana.

Prema njegovim riječima, trudit će se da bude još bolji prema onima koji nisu glasali za njega kako bi ga podržali već na narednim izborima.

Najavio je dobru saradnju sa susjednim lokalnim zajednicama Ilidže. Privrednike je naveo kao prve partnere i kampanju Četvorke - Naroda i pravde (NiP), Socijaldemokratske partije (SDP), Naše stranke (NS) i Nezavisne bosanskohercegovačke liste (NBL) je nazvao "najboljom" u historiji Ilidže.