Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njiha ćao!
@KamenjarskiSrbin2, @ GlasNaroda, @Automatic, @Diplomatic, @RepublikaBiH….i ostali SDA kerovi na haparatima.Eno ih Zika suta i ne da im sendvic.
RAJA JEL OVO MOGUCE PADAJU UHLJEBI NARODE BRAVO
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
BRAVOO
@KamenjarskiSrbin2, @ GlasNaroda, @Automatic, @Diplomatic, @RepublikaBiH….i ostali SDA kerovi na haparatima.Eno ih Zika suta i ne da im sendvic.
@gooUser110411041
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dali smo glasove sad digni plate svima na opstini Ilidza a ne samo uhljebima nijedan radnik nebi smio imati platu manju od 1000 km i to ste obecali mi svoje ispunili sad si ti na redu dosta ti 3 mjeseca za to
Nema više njiha na vlasti
Da tacno je izgubio je .Da tacno je nezna pricat kao muzur .Ostat ces fikro ili NJIHA svejedno vazno je hvala vam stara gardo koja ste branili i uvjek ce bit nas koji ce rec hvala jer imamo i na cemu se zahvalit MUzure izvoli ako moze jos bolje stvaraj i hvala bogu jer imas gdje stvarat ilidzu boljom hvla bogu i prosutoj krvlju boraca sretno mali.
Pade SDA bez ispaljenog metla,sad mi neobično usutili se ovi iz SDA nema objava po FB
Hahahah, ali Prevljak, ko bi uopste mogao glasati za tog morona!?
DAN OSLOBOĐENJA SARAJEVA, NAJNOVIJE IZDANJE !
šta bolan, nisu pomogli ZELENI RAFLEKTORI NA JAVNOJ KORONA ORGIJI SDA neoislamizma, ma nemere bit, da nije ovo greška?!
@jasamdarioimario hahaha bukvalno
Sreca pa jos zive normalni ljudi na Ilidzi koji su prepoznali sta je dobro za njih svaka cast!!!
Ne zanima me politika,izadjoh na izbore samo da ne glasam za SDA
ISKOROSTITE PRILIKU. Narod je smjenio sda, smjenjce svakog u buducnosti ko budr los pp njega. I rusice grad ako treba. Samo se nemojte poceti igrat i imate PUNU PODRSKU!!!!
Prevljak je još samo za Čevljanovićeee
Ovaj dan treba proglasit novim Danom oslobođenja Sarajeva!
Samo nek nije ona seljačina neotesana...
Ma žao meni onog papka što se odreče kandidature. A i onog momka kojem je babo šehid, što se demantova bezveze. Sad nigdje nije prispio. Sine moj, moraš malo i mozak uključiti.
Muzur-e ozeni meee !