Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BlackMamba Ma ljubim te zlocesta, volim kad si ljuta ;)
@Roki.... Ovaj slucaj a i mnogi drugi slucavi su dobro pokazali ko je stoka.
stavite video nadzor na sve dzamije. Nabavite velike pse cuvare te hodajte sa njima svuda. ne dajte svoje, ne dajte se zaplasiti. Neka se svi vrate na svoje sa velikim psima cuvarima, pa neka cetnicu crknu od muke. Paljenje dzamije nista ne rjesava jer ce se sagraditi nova. Svoju zemlju, i imovinu ne damo!
@BlackMamba \"Staviti video nadzir na sve obnovljene dzamija i na kuce povratnika i ograde od 3 m. Nedajte stoki blizu!\" Pa upravo se tako stoka u torove stavlja! :) Iza ograde :)
Srbi!!!! Haj odjebite vise, da nismo toliko navikli na vase laganje i podmuklost, mozda bi i povjerovali u ovaj slucaj, ali prevelika je slucajnost da dzamija izgori uoci Bajrama, uostalom znamo isto tako sta su sve od vas dozivjeli povrtatnici u Fazlagica Kuli, i zato idite lazite svoju mater!!! Staviti video nadzir na sve obnovljene dzamija i na kuce povratnika i ograde od 3 m. Nedajte stoki blizu!
Za sve strucnjake... Da nema otpora ne bi postojala elektricna grijalica cije je grijno tjelo inace provodnik ili ti zica...
\".....Smatramo da je požar izazvao ljudski faktor, na šta ukazuju okolnosti i tragovi“, rekao je Hodžić .....\" Evo ga i hozda posta sudski vjestak. \"...Nezavni vještak kojeg je angažovao Rijaset Islamske zajednice je obavio istragu čije će ...\" Ovo \"Nezavni\" je bice nezavisni. a koliko ce taj biti nezavisan ako ga angazira IS, nema nikakve dileme
Ja cu vma reci sta se zbilo posto sam ja strucnjak Rijaseta! I ja znam da zamjenim sijalicu kod kuce sto znaci da sam strucnjak! Dakle moji nalazi su kratki! U vece pred Bajram, sami Dodik se dosunjao do dzamije i to tiho na prstima! Sto se vidilo po tragovima u blatu da su to njegov broj cipela! Onda je Dodik licno izvadio i polio benzinom dzamiju i prskao po njoj sve do pred zoru i onda kresnuo upaljac, ali nije radio pa je uzeo sibicu i zapalio cigaru! Posto je sveo na opusak, onda je frljaknuo i zapalio! I onda je sjeo u helikopter i otisao! JEL VAM SE SVIDJA OVA VERZIJA MUSLIMANI ?! JEL DE DA SE PRAVO LOZITE NA NJU I DA BI BILI NAJSRETINIJI KAD BI TAKO BILO?! PRIZNAJTE?! I onda je za to saznao Silajdzic i poceo da pise pismo Un-u! I onda mu se ugasila hemijska olovka! Pa je pozvao Cerica da mu posudi svoju! Ali Ceric je bio u Meki (SAVRSEN ALIBI) Tako da posto je vjerovatno on dogovorio paljenje dzamije, onda samo otisao u Meku i cekao da neko pripali... A onda kad se vratio, zajedno sa Rijasetom i Silajdzicem zajasio po medijima i udario po Srbima! OHALDITE I OKANITE SE VISE SRBA! JER NAS VISE ZABOLI I ZA VAS I ZA VASE DZAMIJE! PRAVITE IH AKO HOCETE 1000 i ako vam to umjesto fabrika cini zivot ispunjenijim! Samo okanite se vise Srba, a bogami i Hrvata!
@Hama Kakvi Srbi, Hrvati i drugi konstitutivni narodi ? Niko gore nije spomenuo nacije nego NALAZ, STRUJU, fenomen paljenja MOKRE la(h)kozapaljive grede. Zar ne vidiš da stvar zadire u daleku povjest, još u vrijeme kad je definiran Ohmov zakon u koji smo vjerovali sve do pojave ove komisije. Sad sve pade u vodu. E moj dipl.ong.el. sa čime su tebe zamajavali. Ponovo u školu, nema druge.
“Smatramo da je požar izazvao ljudski faktor, na šta ukazuju okolnosti i tragovi“, rekao je Hodžić Pa naravno da je ljudski faktor! A to si TI koji si dozvolio da ti svakavki mucli rade instalacije na dzamiji !!! Prosto je nevjerovatna zelja Muslimana da im Srbi budu krivi za sve! Evo Hodzicu ja cu ti reci ko ti je zapalio \"zito\", pardon dzamiju! I ti ces kao pravi vjernik morati se sloziti sa tom mojom konstatacijom! I neces smejti pisnuti protiv nje! Znaci DZAMIJU TI JE ZAPALIO ALLAH !!!! Jer sam svakodnevno vjerovatno pircas ljudima da bez njega se nista ne desava, pa prema tome nije mogla ni izgoriti bez da On zna! On te time kaznio jer si lose radove izveo na dzamiji i jer si stedio sredstva, dok si sebi vjerovanto kucu dizao od tih para! ETO TI SAD HODZICU! PA DA TE CUJEM DAL SMIJES PROTIV ALLAHA RECI STA?!
imam zavrsio elektro-medresu aj ti imame zacepi
Instalacije pa sta? Ljudi manite se vise politizacije i prestanimo vise mrziti Srbe i Hrvate. Bez njih ni Bosne ne bi bilo. Postoje tri konstutivna naroda u Bosni i po ustavu vec vijekovima. Dodjimo pameti.
i to bas na bajram ahahahah i to rano ujutro kada svi spavaju isto ko 99 godine kada su slucajno doletjele minobacacke granate greska bila u nisanskim spravama
Došla struja na mokru gredu koja se (mokra) zapalila zbog visokog otpora ! Pa i većem levatu od mene koji je učio Ohmov zakon j(u osnovnoj školi) jasno je da kroz visok otpor teće SLABA struja. Dakle po nalazu rijetkih živućih eksperata za paljevinu džamija iz istočne RS-a jasno je da što je otpor veći, to je struja slabija, a što je greda mokrija, logično, lakše se zapali. Posebno uoči Bajrama. Hvala vam experti, hvala...
jeste, mokra greda se zapalila od struje, da nije zalosno bilo bi nemoguce... koji se ovdje interesi kriju..., istina ce izaci na vidjelo kad tad! Dzaba nama faksovi, ovi su vjestaci cudotvorci ;)