Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj popravite makar rupe na cesti ma kakva brza cesta, to je za nas imaginarno.
tuzlaci nijedan projekat nisu donijeli znaju samo pričati, nek neko imenuje jednog političara iz TK koji je predložio nešto za svoju regiju, negdje zapelo ne možete se sjetiti? Ja ću pomoći, nema takvog, znali su predložiti ponder sa KS da se skine.
30.godina Sda vladavine nije rijesilo put Tz- Sa. 2 do 2,5 h od 1995.godine treba iz Tz do Sa. Ebo vas orasje, Bg ili drige hluposti. Treba rijesoti put Tz Sa da se vozi uvrh 1,30 h.
Koliko novca je narod uplatio od registracija vozila, akciza, autoputa. Trebalo je dosad svako selo u BiH imati autoput a ne da ima autoput Tuzla, Bihać i ostali gradovi. Sve su pokrali što se može pokrasti političari.
Krenuli su sa projektima. Za 3-4 godine biće 3D animacije, a početak radova na terenu za 8-10 godina. Završetak za 15-20 godina... TO JE NAŠA REALNOST
Da ste pametni i da imate jajca odvojili bi se od rajvoSa pašaluka i napokon prodisali sa nama. RajvoSa pašaluk ubi BiH....
Doboj Tuzla kako se vidi iz firuma sofera bi bilo najjace napravit. ali eto bit ce za Zepce. tu je to negdje.
moze li i ima li potrebe da Tuzla ugradi tramvaj ? bi li to bilo pametno. Da li ima smisla?
Nisu samo ceste problem u Tz, krenuvsi od kanalizacije, oborinskih voda, klizista, osvetljenja istih, trotoara....sve se krkalo u centar grada, koji danas izgleda kao posle rata, jer se nista ne odrzava. A putevi, imaju planovi al grade se oko sarajeva brze ceste, autoputevi prema Moru...a sjeverno nista nije bitno! Narodski receno ,Bog stanuje u Sarajevu i juznije od njega a Sjeverno Sirotinja!
pa nek jos 30 godina TK vodi SDA, mozda dobiju u sljedecih 30 godina
Jos uzese avio linije i prebacise za Sarajevo.
Zato novac od akciza koji gradjani tk uplacuju ide u republiku srpsku velikim dijelom. To je bosna,
ne možete doći na red od izgradnje zaobilaznica i puteva za sela u Hercegovini
Zahvali SDA, stotine miliona skrhali na Hranjen koji nicemu ne sluzi, HE Vranduk 30 miliona baceno ni na sta, blok 7 200 miliona baceno. Nije da se ne radi, rade i radile se propale Fodilove investicije
KAKO DA NISU DOBILI NISta pa eto kamere dobilli da placaju kazne eto slike
bruka sa- tz jedna traka
Dobili su preko 100 miliona km preko pondera, je li i to nepravda?
Zato se u Hercegovini svako selo asfsltira brzom cestom. TK ima vise stanovnika nego cijela Hercegovima ali eto.
Aj ne kenjaj. Gdje je brza cesta u hercegovini. Imaju 3 km autoputa
Ne može kada za svaki kilometar puta u Zenici, Tuzli, Bihaću... mora ući 20 kilometara u kantonu gdje vlada HDZ..
Mirno razilaženje, Krajina i Tuzla
To je jedino rješenje. Sa pitarima se nemore na kraj....
Putevi TK kao u drugom svjetskom ratu